Hellenic Innovation Forum 2017: Τετάρτη 1 & Πέμπτη 2 Μαρτίου στο Divani Caravel

H Ethos Media S.A. και ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός SciCo-Επιστήμη Επικοινωνία, διοργανώνουν το Hellenic Innovation Forum 2017. Το πολυσυνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 & Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017 στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Η καινοτομία αποτελεί τον βασικό πυλώνα σχεδιασμού/επίτευξης μιας βιώσιμης ευρωπαϊκής οικονομίας με προοπτική, ανταγωνιστικότητα και διεθνή εμβέλεια. Κατά το σκεπτικό αυτό, το πολυσυνέδριο καινοτομίας γίνεται με την προσδοκία ότι η ζύμωση που θα προκληθεί, φέρνοντας κοντά τους εκφραστές νέων καινοτόμων ιδεών, τους φορείς που ρυθμίζουν το κανονιστικό και νομικό πλαίσιο, καθώς και τους εκπροσώπους ιδιωτικής και δημόσιας χρηματοδότησης και επιχειρηματικότητας, θα συμβάλλει μεσοπρόθεσμα στη δυναμική αναδιάρθρωση και ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας.

Τιμώμενη Χώρα: Ισραήλ

Ως τιμώμενη χώρα του διημέρου θα συμμετάσχει το Ισραήλ, μια από τις πρωτοπόρες χώρες στον τομέα της Καινοτομίας και της Επιχειρηματικότητας. Η ανάδειξη της καινοτομικής και τεχνολογικής δραστηριότητας του Ισραήλ θα λάβει χώρα μέσα από εντυπωσιακά εκθέματα και ενημερωτικά περίπτερα, που θα βρίσκονται στον εκθεσιακό χώρο. Επιπλέον, η χώρα θα εκπροσωπηθεί από υψηλόβαθμα θεσμικά και πολιτικά πρόσωπα, καθώς και στελέχη από τον επιχειρηματικό κόσμο και τον τομέα του «technology transfer».

Χορηγός επικοινωνίας μεταξύ των άλλων είναι: το Insuranceworld και το Insuranceworld.gr

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*