AIG: Αλλαγές στην δομή της εμπορικής διεύθυνσης και στους κλάδους

Σειρά αλλαγών θα συντελεστούν στη δομή της Εμπορικής Διεύθυνσης και των Κλάδων της AIG.  Mε γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτησή και με βάση τα πεδία δραστηριοποίησής, η AIG  προχωράει στη δημιουργία δυο ξεχωριστών διευθύνσεων που θα ενσωματώνουν τις ομάδες των Πωλήσεων και των Κλάδων.

Δημιουργούνται έτσι οι εξής Διευθύνσεις:

Στη Διεύθυνση Προσωπικών Ασφαλίσεων θα υπάγονται τόσο η Ομάδα Πωλήσεων των Προσωπικών Ασφαλίσεων, όσο και οι σχετικοί Κλάδοι, δηλαδή οι Κλάδοι Αυτοκινήτου, Προσωπικής Περιουσίας και Σκαφών, Private Client Group, Ταξιδιωτικής Ασφάλισης, Προσωπικού Ατυχήματος και Service Programs (Επέκτασης Εγγύησης κτλ.). Επικεφαλής της ομάδας αυτής θα είναι ο Αντώνης Παπαδόπουλος με τα εφόδια που του έδωσαν η εμπειρία των τελευταίων τεσσάρων χρόνων ως Εμπορικός Διευθυντής, η θέση του ως Head of Sales για το South Zone της AIG, αλλά και η τεχνογνωσία που είχε αποκτήσει νωρίτερα, από τη θέση του Consumer Lines Manager.

Αντίστοιχα, επικεφαλής της Διεύθυνσης Επιχειρηματικών Ασφαλίσεων θα είναι η Μαργαρίτα Γκολφινοπούλου, έχοντας υπ’ ευθύνη της τους Κλάδους Χρηματικών Απωλειών, Αστικών Ευθυνών, Περιουσίας, Μεταφορών, καθώς και τις Πωλήσεις των συγκεκριμένων προϊόντων. Με μακρά πορεία στον Κλάδο των Χρηματικών Απωλειών και στη συνέχεια στην Εμπορική Διεύθυνση, στη διαχείριση σχέσεων με μεσίτες ασφαλίσεων και εταιρικούς πελάτες, η Μαργαρίτα θα ηγηθεί της νέας αυτής Διεύθυνσης και θα βοηθήσει να αναπτυχθεί περαιτέρω το χαρτοφυλάκιό μας στις επιχειρηματικές ασφαλίσεις.

Η νέα δομή θα ενθαρρύνει τη στενή συνεργασία μεταξύ πωλήσεων και κλάδων και θα  βοηθήσει να καλλιεργηθεί ακόμη περισσότερο η πωλησιακή και πελατοκεντρική προσέγγιση στην κουλτούρα της εταιρίας, συνδυάζοντας αρμονικά την εξωστρέφεια των πωλήσεων, με την τεχνογνωσία και αναλυτική σκέψη των κλάδων.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*