Εκπαιδευτική φιλοξενία φοιτητών του Πανεπιστημίου Πειραιώς από την INTERAMERICAN

Εκπαιδευτική επίσκεψη στα κεντρικά γραφεία της INTERAMERICAN πραγματοποίησε ομάδα φοιτητών του Τμήματος Ασφαλιστικής Επιστήμης και Στατιστικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς, υπό την επιμέλεια της λέκτορος Αλεξάνδρας-Παρασκευής Χυτήρη και του Κέντρου Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης της εταιρείας.

Η εν λόγω φιλοξενία των φοιτητών του Πανεπιστημίου Πειραιώς από την INTERAMERICAN εντάσσεται στο διαχρονικό πλαίσιο συνεργασίας των δύο οργανισμών, προς την κατεύθυνση αμοιβαίου επιστημονικού οφέλους και επίτευξης των κατάλληλων συνδέσεων μεταξύ της ακαδημαϊκής κοινότητας και της κοινότητας του επιχειρείν. Κατά την εκπαιδευτική επίσκεψη των φοιτητών διευθυντικά στελέχη της εταιρείας παρουσίασαν τις προβλεπόμενες τάσεις της αγοράς εργασίας, το θεσμικό πλαίσιο οργάνωσης και λειτουργίας της ιδιωτικής ασφάλισης και τους κύριους κλάδους της ασφαλιστικής δραστηριότητας, τόσο στη χώρα μας όσο και διεθνώς.

Κατά την παρουσίαση, έμφαση δόθηκε στις δυνατότητες νέων ανθρώπων να αναζητήσουν επιτυχώς υποσχόμενα περιθώρια σταδιοδρομίας και εξέλιξης, ευρύτερα σε τομείς της ασφαλιστικής αγοράς και ειδικότερα σε τομείς ενδιαφέροντος της INTERAMERICAN. Επισημαίνεται ότι η εταιρεία, με την ολοκλήρωση ενός έτους υλοποίησης του σχεδίου “Genesis” για την ανάπτυξη του εταιρικού δικτύου πωλήσεων, αριθμεί ένα σημαντικό αριθμό νέων συνεργατών (685 πιστοποιημένοι κατά το 2016) που αξιοποιούν τη δυνατότητα να εξελιχθούν στον χώρο της διαμεσολάβησης, ως ασφαλιστικοί σύμβουλοι της INTERAMERICAN.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*