ΕΑΔΕ λογότυπο

Η Δήμητρα Λύχρου η νέα Πρόεδρος της ΕΑΔΕ

Η ΕΝΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ με τον διακριτικό τίτλο ΕΑΔΕ ιδρύθηκε το 2011 από τις τέσσερις βαθμίδες της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβηση, δηλ. Μεσίτες, Πράκτορες, Συντονιστές και Ασφαλιστικούς Συμβούλους, για να εκφράσει τις κοινές  επιδιώξεις, προτάσεις και στόχους  των Σωματείων που την απαρτίζουν και να παρουσιάσει το ενιαίο πρόσωπο της Διαμεσολάβησης στις επαφές με την Πολιτεία, την Εποπτεία, την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία και τους λοιπούς φορείς.

Ήδη σήμερα και μετά από έξι χρόνια λειτουργίας της η ΕΑΔΕ έχει επιτύχει σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό τους στόχους που έθεσε εξ αρχής και με ηυξημένες ευθύνες και κύρος θέτει τους στόχους της επομένης, που είναι η περαιτέρω ενίσχυση και ο συντονισμός της φωνής των Σωματείων που την απαρτίζουν, η προβολή της αξίας του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή και η επιδίωξη της δημιουργίας συνδετικών δομών όλων των περιφερειακών Σωματείων, για να έχουν πλήρη διαρκή έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των θεμάτων που αφορούν τον Κλάδο.

Στα πλαίσια της καταστατικής αρχής που ορίζει την εκ περιτροπής Προεδρεία παρατίθεται κατωτέρω η σύνθεση για το έτος 2017.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΥΧΡΟΥ
  Πρόεδρος ΠΟΑΔ & ΕΕΑΕ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΕΛΕΔΑΚΗΣ
  Πρόεδρος ΠΣΑΣ
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΝΙΚΟΣ  ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ  
  Αντιπρόεδρος Συνδέσμου Συνεργαζομένων με Μεσίτες LLOYD’S στην Ελλάδα
ΤΑΜΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ
Πρόεδρος ΣΕΜΑ
ΜΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΑΒΑΛΑΚΗΣ
Πρόεδρος ΠΣΣΑΣ
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*