Wise από την Deadalus: Οι πιο ευφυείς λύσεις ομορφιάς και υγείας σε ένα πακέτο

Το πιο έξυπνο πακέτο υγείας και ομορφιάς δημιούργησε αποκλειστικά για τις γυναίκες η Daedalus, που συνδύασε την προστασία υγείας με παροχές της αισθητικής και της οδοντιατρικής επιστήμης.

Γνωρίζοντας ότι η υγεία και η ομορφιά είναι έννοιες συνυφασμένες με το γυναικείο φύλο και κατά μία άποψη καταστάσεις αλληλένδετες μεταξύ τους η ομάδα της Daedalus σχεδίασε ένα πολυπροϊόν που αποτελείται από το συγκερασμό τριών εξειδικευμένων προγραμμάτων, του Wise Act που ήδη έχει βρει μεγάλη απήχηση καθώς και των Wise Beauty και Wise Dental που προστέθηκαν πρόσφατα στην «οικογένεια» των έξυπνων υπηρεσιών της Daedalus. Για άλλη μία φορά η Daedalus διαφοροποιείται και παρέχει ένα μοναδικό συνδυασμό σε προσιτό ασφάλιστρο με προστιθέμενη αξία για τον ασφαλισμένο.

Στη στόχευση της διοίκησης της Εταιρείας και του διευθύνοντος συμβούλου, Κωνσταντίνου Φωτόπουλου, περιλαμβάνεται και η περαιτέρω διεύρυνση του δικτύου που θα διαθέτει τις υπηρεσίες Wise. Θεμελιώνοντας τις σχέσεις με τους ανθρώπους της σε βάση συνεργατοκεντρική η Εταιρεία παρέχει στους συνεργάτες της όλα τα απαραίτητα εργαλεία, που συνίστανται από τον επαγγελματισμό που χαρακτηρίζει την Daedalus έως και την εκπαίδευση και τη σωστή επικοινωνία με τους συνεργάτες της.

Τι περιλαμβάνει το πολυπροϊόν Wise:

  1. Wise Act: Θωρακίστε την υγεία σας από έναν ύπουλο εχθρό

Είναι το πρώτο προϊόν της ομάδας Wise που δημιουργήθηκε από την Daedalus για να καλύψει τις γυναίκες από τον κίνδυνο της επάρατης νόσου. Οι καινοτομίες του προγράμματος είναι πολλές, καθώς καλύπτει με το ίδιο ασφάλιστρο όλες τις ηλικίες, παρέχει 100% κάλυψη χωρίς τη συμμετοχή ταμείου και είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ πρόγραμμα που ασφαλίζει γυναίκες που δίνουν ήδη μάχη με τη νόσο. Ταυτόχρονα δίνει και πρόσθετες παροχές για εξετάσεις σε όλες τις ιατρικές ειδικότητες και άμεση πρόσβαση στα μεγαλύτερα ιδιωτικά νοσηλευτήρια οπότε και βοηθά στην πρόληψη που είναι η βάση για την έγκαιρη θεραπευτική παρέμβαση της ιατρικής επιστήμης.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο σχεδιασμός του έγινε από κορυφαίους ειδικούς τεχνογνώστες, και αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης πρωτοβουλίας (www.wiseup.gr) της Daedalus Life Insurance & Reinsurance Brokers η οποία και δεσμεύεται για τη διαχρονική ποιοτική υποστήριξη των υπηρεσιών υγείας μέσω του προγράμματος αυτού.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*