Μ. Ανδρουλιδάκης: «Οργανωμένη παρουσίαση»

androulidakis2Συνεχίζουμε λοιπόν μέσα από το Insurance World, την παρουσίαση των άρθρων του βιβλίου, του επίτιμου επιθεωρητή πωλήσεων, συντονιστή, ασφαλιστή, συγγραφέα, αρθρογράφου, κ. Μιχάλη Ανδρουλιδάκη.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 (ΣΕΛΙΔΑ 47)
«ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ»

cover«Η Ιστορία των Ασφαλειών και ο Ασφαλιστικός Σύμβουλος σήμερα»

Μιχαήλ Γ. Ανδρουλιδάκης

Το βιβλίο εντύπως και σε όλη του την έκταση μπορείτε να το προμηθευτείτε από τον εκδοτικό οίκο Παπαζήση.
Τηλ. 210-3838020

Ο συγγραφέας Μιχάλης Ανδρουλιδάκης όπως αναφέρει και αποδεικνύει μέσα από τη δική του σκοπιά, ότι οι ασφάλειες έχουν μια ιστορία με συνέχεια. Μια ιστορία με μεγάλη σημασία, καθώς αποτελεί την παράδοση του κλάδου η οποία δημιουργείται με το πέρασμα των χρόνων. Αυτή την παράδοση μετουσιωμένη σε διδακτική παραίνεση έχει καταγράψει στο βιβλίο του που αναμφισβήτητα αποτελεί ένα καλό φίλο, ένα ικανό συνεργάτη, και υποδειγματικό επαγγελματία, λένε οι άνθρωποι που τον συναναστρέφονται.

Ο κ. Ανδρουλιδάκης συνεχίζοντας, αναφέρει ότι μέσα στο βιβλίο του δίνει συνοπτικά και καίρια όλα όσα χρειάζεται ένας ασφαλιστής να μάθει ή να επιβεβαιώσει και τα οποία αποτελούν επαγγελματικό ελιξίριο για το μέλλον. Παρέχει γνώση για τις πωλήσεις, για τον προσδιορισμό των ασφαλιστικών αναγκών, για την προσπέλαση εμποδίων και σε πολλά άλλα χρήσιμα επαγγελματικά θέματα.

Η εμφάνιση στον τομέα αυτό γίνεται με την ευγενική υποστήριξη του κ. Μιχάλη Ανδρουλιδάκη ο οποίος έχει αναπτυχθεί και συγγραφικά. Με την προτροπή του, και την ευγενική έγκριση του εκδοτικού οίκου «ΠΑΠΑΖΗΣΗ» θα δημοσιεύουμε αποσπάσματα του βιβλίου του «Η Ιστορία των Ασφαλειών και ο Ασφαλιστικός Σύμβουλος σήμερα». Η χρηστικότητά τους ανεκτίμητη στον κάθε ασφαλιστικό σύμβουλο, συντονιστή, διευθυντή εκπαίδευσης, διευθυντή πωλήσεων και όχι μόνον.

Συνεχίζοντας την ανάπτυξη του κεφαλαίου 2 θα αναφερθώ στην «Οργανωμένη παρουσίαση». Πιστεύω ότι ποτέ δεν πρέπει να γίνεται ένα ραντεβού για πώληση και ο σύμβουλος να μη έχει στο μυαλό του μια οργανωμένη παρουσίαση.

Ας αναπτύξουμε λοιπόν την συγκεκριμένη ενότητα η οποία περιλαμβάνει αρκετά επί μέρους θέματα τα οποία θα συνεχιστούν στα επόμενα Insurance World και τα οποία θα πρέπει να γνωρίζετε, για να έχετε την πλήρη εικόνα της ενότητας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μη ξεχάσετε στην  επόμενη καταχώρηση του NEWSLETTER του Insurance World, να διαβάσετε την συνέχεια διαφόρων ενοτήτων του κεφαλαίου 2.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Κατεβάστε το αρχείο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*