Μουσική βραδιά αγάπης από τη City Insurance και τον Φοίνικα Σύρου

Μουσική εκδήλωση οργανώθηκε στις 18 Δεκεμβρίου από τον Φοίνικα Σύρου στον πολυχώρο «Νεράιδα», με τη συνεργασία και την αμέριστη στήριξη της ασφαλιστικής εταιρείας City Insurance, Χρυσού Χορηγού της ομάδας.

Εκεί προσήλθαν πολλοί Συριανοί που θέλησαν με την παρουσία τους να συμβάλουν στην προσπάθεια ενίσχυσης των συλλόγων Κατ’ Οίκον Νοσηλεία και Καρκινοπαθών και Φίλων Κυκλάδων, έχοντας την ευκαιρία να απολαύσουν τρία συριανά σχήματα διαφορετικών μουσικών επιλογών: τους «All Time classic», τη «Λαϊκή Ορχήστρα Σύρου» και τις «Νεανικές Μελωδίες και Όχι Μόνο».

Στην αρχή της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του Φοίνικα ευχαρίστησε τον Χρυσό Χορηγό για τη στήριξη που από φέτος παρέχει στην ομάδα, καθώς και όλους τους παρευρισκομένους. Ακολούθως διάβασε μήνυμα του αντιπρόσωπου της City Insurance στην Ελλάδα Νίκου Μπουργαζά, ο οποίος επιβεβαίωσε την πρόθεση της εταιρείας να στηρίξει κι άλλες εκδηλώσεις ανακούφισης ευπαθών ομάδων:

«Η City Insurance, πιστή στις δεσμεύσεις της, από την αρχή της συνεργασίας με την ομάδα του Φοίνικα συμμετέχει ενεργά και με περίσσια χαρά σε αυτή την πρωτοβουλία. Με αρχές και ιδεώδη που ξεφεύγουν από το στενό επιχειρηματικό προφίλ, η εταιρεία μας από συστάσεως είναι επικεντρωμένη στην προστασία του ανθρώπου και την κάλυψη των αναγκών του.

»Γνωρίζουμε πολύ καλά τον τιτάνιο αγώνα των δύο συλλόγων προς ενίσχυση των οποίων πραγματοποιείται η σημερινή εκδήλωση και είμαστε ιδιαιτέρως υπερήφανοι που μπορούμε να συμβάλλουμε προς τον σκοπό αυτό. Το έργο τους θα πρέπει να αποτελέσει κίνητρο για όλους μας να προσπαθούμε αδιάκοπα να βρισκόμαστε κοντά σε αυτούς που δοκιμάζονται και μας έχουν πραγματικά ανάγκη. Άλλωστε οι δύο αυτοί σύλλογοι στηρίζουν τους νικητές της ΖΩΗΣ και για αυτό αξίζει να στήσουμε δίπλα τους την πιο δυνατή ΚΕΡΚΙΔΑ. Ευχόμαστε από ψυχής σε όλους καλή υγεία και καλές γιορτές».

Τον Φοίνικα Σύρου, τη City Insurance και όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά τους ευχαρίστησαν εκ μέρους του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Κυκλάδων η Πρόεδρος Λίτσα Μπάιλα και από τον Σύλλογο Κατ΄ Οίκον Νοσηλεία η Σπεράντζα Δουράτσου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*