Υδρόγειος Ασφαλιστική: Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις αφιερωμένες στα παιδιά

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική αφιερώνει τα Χριστούγεννα στα παιδιά και υποδέχεται την εορταστική περίοδο με τρεις εκδηλώσεις γεμάτες από τη μαγεία και το πνεύμα αγάπης και προσφοράς των ημερών.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η  εταιρεία διοργάνωσε μια μεγάλη γιορτή για τα παιδιά των εργαζομένων της, χαρίζοντας σε αυτά αλλά και στους γονείς τους μια μοναδική ημέρα χριστουγεννιάτικης χαράς. Τους 160 περίπου μικρούς και μεγάλους καλεσμένους της Υδρογείου Ασφαλιστικής τους υποδέχθηκαν σε ένα παραμυθένιο σκηνικό αγαπημένοι ήρωες της παιδικής φαντασίας, ξωτικά και φυσικά ο λατρεμένος των παιδιών Άγιος Βασίλης.

Πλούσιες δημιουργικές δραστηριότητες, πρωτότυπα αθλητικά παιχνίδια, face-painting, χριστουγεννιάτικες μελωδίες από όλο τον κόσμο και ένας ειδικά διαμορφωμένος παιδότοπος κράτησαν τον παιδικό ενθουσιασμό αμείωτο καθ’ όλη τη διάρκεια. Η γιορτή περιελάμβανε επίσης ολοκληρωμένο ψυχαγωγικό παιδικό πρόγραμμα με τραγούδι, χορό, διαγωνισμούς και ομαδικά παιχνίδια, ενώ έκλεισε με μια παράσταση έκπληξη από ειδική ομάδα ακροβατών και ζογκλέρ, και φυσικά το μοίρασμα των παιχνιδιών από τον Άγιο Βασίλη. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Divani Apollon Palace Hotel παρουσία της Διοίκησης της εταιρείας.

Σε ανάλογο κλίμα, το Υποκατάστημα Θεσσαλονίκης της εταιρείας διοργάνωσε παιδική γιορτή στα γραφεία του, στην οποία μοιράστηκαν δώρα σε όλα τα παιδιά των εργαζομένων.

Επιπλέον, η Υδρόγειος Ασφαλιστική αγκαλιάζει και στηρίζει για δεύτερη χρονιά φέτος την «Ηλιαχτίδα», το Κέντρο Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας, το οποίο από το 2010, μέσω του ξενώνα που διατηρεί στη Νέα Σμύρνη και των παράλληλων δράσεων που αναπτύσσει, παρέχει στέγη, φροντίδα και υποστήριξη σε άπορα παιδιά  με σοβαρές ασθένειες − κυρίως νοσήματα σε ζωτικά όργανα που απαιτούν μεταμόσχευση.

Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην Αθήνα φιλανθρωπικό χριστουγεννιάτικο παζάρι, το οποίο στήριξαν με πολλές αγορές αγάπης η εταιρεία και οι εργαζόμενοί της.

Δείτε στιγμιότυπα από τις φετινές εκδηλώσεις:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*