Νάντια Σταυρογιάννη, Διευθύνουσα Σύμβουλος D.A.S. Hellas, και Δημήτρης Ζορμπάς, Γενικός Διευθυντής Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής

Συνεργασία Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής – D.A.S. Hellas

Στην έναρξη μίας συνεργασίας στρατηγικής σημασίας προχωρούν η Συνεταιριστική Ασφαλιστική και η D.A.S. Hellas με σκοπό τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας για τις δύο επιχειρήσεις, τους συνεργάτες τους, αλλά κυρίως για τους ασφαλισμένους, θέτοντας την ικανοποίησή τους ως πρώτη προτεραιότητα.

Οι δύο εταιρείες ενώνουν τις δυνάμεις τους ώστε να παρέχουν ολοκληρωμένα προϊόντα προσαρμοσμένα στις ανάγκες των καταναλωτών και υπηρεσίες υψηλής και εγγυημένης ποιότητας.

Αφενός, η Συνεταιριστική Ασφαλιστική, μια κορυφαία συνεταιριστική επιχείρηση με εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο, διατηρεί εξέχουσα θέση στην ασφαλιστική αγορά μένοντας διαχρονικά πιστή τις αρχές και τις αξίες που την διέπουν. Αφετέρου, η D.A.S. Hellas, εξειδικευμένη ασφαλιστική εταιρεία στη Νομική Προστασία, διαθέτει πολυετή σχετική εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία. Η σύμπραξή τους αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για την προστασία των ασφαλισμένων.

Ο Γενικός Διευθυντής της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής, κ. Ζορμπάς, δήλωσε ότι: «Η Συνεταιριστική Ασφαλιστική, έχοντας ως κύριο άξονα την άριστη ποιότητα και την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της, επιλέγει τη D.A.S. Hellas ώστε να καλύψει με συνέπεια και αξιοπιστία τις ανάγκες τους για Νομική Προστασία. Με τη συνεργασία αυτή, είμαστε, επίσης, πεπεισμένοι ότι θα αναδειχθεί ακόμη περισσότερο η σημασία της Νομικής Προστασίας και τα οφέλη της, μέσω του εκτεταμένου δικτύου συνεργατών μας που αποτελείται από 850 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.»

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της D.A.S. Hellas, κ. Νάντια Σταυρογιάννη, αναφερόμενη στη συνεργασία αυτή, τόνισε ότι: «Η D.A.S. Hellas πιστεύει και επενδύει στις συνεργασίες κι αποτελούν στρατηγική μας επιλογή. Η εμπιστοσύνη που μας δείχνει η Συνεταιριστική Ασφαλιστική, μία επιχείρηση με μακρά και σημαντική παρουσία στην ελληνική αγορά, μας τιμά και, με την εξειδίκευση και την τεχνογνωσία που διαθέτουμε, θα εξασφαλίσουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων της στη Νομική Προστασία.»

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*