Aπό αριστερά, η κα Αναστασία Κατσιλιέρη, Διευθύντρια Παιδικής Προστασίας του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας, και η κα Νάντια Σταυρογιάννη, Διευθύνουσα Σύμβουλος της DAS Hellas

Για 2η χρονιά η DAS Hellas στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα

Στιγμές χαράς και θαλπωρής, με παιχνίδι, διασκέδαση και πολλά δώρα για όλα τα παιδιά, περιέβαλαν την επίσκεψη στελεχών της DAS Hellas στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα στον Πειραιά το απόγευμα της Πέμπτης 15 Δεκεμβρίου.

Από αριστερά, ο κ. Μάνος Θάνος, Διευθυντής Μηχανογράφησης της DAS Hellas, η κα Νάντια Σταυρογιάννη, Διευθύνουσα Σύμβουλος της DAS Hellas, η κα Αναστασία Κατσιλιέρη, Διευθύντρια Παιδικής Προστασίας του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας, ο κ. Βασίλειος Τσελεμπάνης, Διευθυντής Τμήματος Ζημιών και Νομικού Τμήματος της DAS Hellas, ο κ. Γεώργιος Τάσσης, Διευθυντής Πωλήσεων της DAS Hellas

Η επίσκεψη έγινε με αίσθηση οικειότητας, καθώς είναι η δεύτερη χρονιά που η εταιρεία επισκέπτεται το «Χατζηκυριάκειο», αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο που προσφέρει. Προσφέρθηκαν ένα προς ένα τα δώρα που είχαν επιλεγεί ειδικά για το κάθε παιδί και με πρωτοβουλία της DAS στήθηκε ένα «δημιουργικό εργαστήρι» για τις μικρότερες κυρίως ηλικίες. Φαγητά, ροφήματα και πολλά πολλά γλυκά συνέβαλαν στην ικανοποίηση των παιδιών, ενώ τη γιορτινή ατμόσφαιρα συμπλήρωσαν οι ανταλλαγές ευχών για υγεία, ευτυχία, δύναμη και πρόοδο.

Η διευθύνουσα σύμβουλος της DAS Hellas Νάντια Σταυρογιάννη εξήρε τις προσπάθειες του ιδρύματος και επισήμανε πως «η εταιρεία και το προσωπικό της ενδιαφέρονται σταθερά για πρωτοβουλίες, ενέργειες, και προσπάθειες που εστιάζουν σε κοινωνικό έργο, εθελοντική εργασία και φιλανθρωπικές δράσεις».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*