O Michal Skalicky, Direct Distribution Manager της NN Hellas, κρατώντας ένα από τα βραβεία μαζί με την ομάδα του ΝΝ Direct Health, στη σκηνή των Lighthouse e-volution awards

Τριπλή διάκριση στα Lighthouse e-volution awards για το NN Direct Health

Τρία βραβεία απέσπασε η ΝN Hellas στο πλαίσιο της διοργάνωσης Lighthouse e-volution awards 2017, για το direct κανάλι διανομής προϊόντων και υπηρεσιών www.nndirect.gr.

Η τελετή απονομής των Lighthouse e-volution awards πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου και τα βραβεία παρέλαβαν εκ μέρους της ΝΝ Ηellas οι κ.κ. Michal Skalicky, Direct Distribution Manager, Serko Yietimian, Digital Marketing Expert, και Θεόδωρος Κολιαβασίλης, Senior Software Engineer.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, οι βραβεύσεις αυτές προστίθενται σε μια σειρά σημαντικών διακρίσεων της NN Hellas, οι οποίες αποτελούν αναγνώριση της πελατοκεντρικής φιλοσοφίας της εταιρείας και της αξιοποίησης της τεχνολογίας για την παροχή ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης στον Έλληνα καταναλωτή.

E-volution Awards 2017: Διάκριση της καινοτομίας και στρατηγικής

Ο θεσμός των e-volution awards επιβραβεύει τις καλύτερες πρακτικές στο ηλεκτρονικό εμπόριο και επιχειρείν στην ελληνική αγορά. Στη φετινή διοργάνωση η ΝΝ Hellas διακρίθηκε για τη δυναμική ανάπτυξη του πρώτου direct καναλιού διανομής προϊόντων και υπηρεσιών της εταιρίας www.nndirect.gr και, πιο συγκεκριμένα, στις κατηγορίες Καινοτομία και Έρευνα, Στρατηγική και Διεθνοποίηση, καθώς και Ηλεκτρονικά Καταστήματα − Υπηρεσίες.

Η τριπλή διάκριση της NN Hellas συνέπεσε χρονικά με τη συμπλήρωση 1 έτους λειτουργίας του direct καναλιού διανομής προϊόντων και υπηρεσιών της εταιρείας και της παρουσίασης στην ελληνική αγορά του προγράμματος ασφάλισης υγείας NN Direct Health.

To www.nndirect.gr εγκαινιάστηκε στην ελληνική αγορά τον Δεκέμβριο του 2015, στο πλαίσιο εφαρμογής μιας πολυκαναλικής στρατηγικής διανομής προϊόντων και υπηρεσιών με στόχο την κάλυψη των αναγκών του Έλληνα καταναλωτή, όπου και αν αυτός βρίσκεται. Τα αποτελέσματα είναι ήδη εντυπωσιακά:

  • περισσότερες από 1.120.000 επισκέψεις (sessions)
  • 1.800.000 εκατ. προβολές σελίδων (page views)
  • περισσότερες από 50.000 προσφορές ασφάλισης (quotes).

Το www.nndirect.gr αποτελεί το πρώτο εξειδικευμένο στις υπηρεσίες ασφάλισης υγείας online shop, που παρέχει πλήρη διαδικασία υπολογισμού, απόκτησης και αγοράς προσωποποιημένου πακέτου υγείας. H τεχνολογική καινοτομία του direct καναλιού της NN Hellas έγκειται στην επιτυχημένη σύνδεση τoυ website με ένα πλήθος συστημάτων backoffice για την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Σημαντική επίσης καινοτομία αποτελεί η ενσωμάτωση της εκτίμησης κινδύνου υγείας (medical underwriting) μέσα στην online διαδικασία, η οποία αποτελεί βασικό μέρος για την έγκριση ή μη μιας ασφάλειας υγείας. Επιπρόσθετα, ο χρήστης εξυπηρετείται μέσα από μια ενιαία εμπειρία σε 6 σαφή και απλά βήματα, είτε αγοράζει online από την αρχή έως το τέλος από το desktop, το tablet και το κινητό του, είτε χρειάζεται η παρέμβαση του τηλεφωνικού κέντρου.

Η τεχνολογική υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου απλοποίησε τις γραφειοκρατικές διαδικασίες, περιόρισε το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της NN, ενώ παράλληλα μείωσε τα κόστη της εταιρείας και συνεπώς τα τελικά κόστη για τον καταναλωτή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*