southeastern southeastern insurance brokers logo

SOUTHEASTERN FlexibleHealth: Συνεχίζει δυναμικά με 100% κάλυψη Lloyd’s στο 3ο κατά σειρά έτος

Το SOUTHEASTERN FlexibleHealth, το πρώτο ελληνικό ασφαλιστικό πρόγραμμα υγείας με 100% κάλυψη Lloyd’s, στο κατώφλι του 2017 και μπαίνοντας στο 3ο κατά σειρά έτος δυναμικά και με εξαιρετικά τεχνικά αποτελέσματα, έχει ξανά να επιδείξει σημαντικές βελτιώσεις για όλους τους ασφαλισμένους, χωρίς καμία αύξηση στα ήδη ανταγωνιστικά του ασφάλιστρα.

flexiblehealth_logo-transpartent
Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, οι εμπλουτισμένες καλύψεις σε επιδόματα νοσηλείας, έξοδα ασθενοφόρου, επείγουσα αερομεταφορά και υπηρεσία νοσοκόμας στο σπίτι φέρουν φυσικά και αυτές τη σφραγίδα των Lloyd’s του Λονδίνου, ωs αποκλειστικών ασφαλιστών του προγράμματος, και έρχονται ως απάντηση της SOUTHEASTERN στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που δημιούργησε η κρίση, αλλά και στα νέα δεδομένα στον τομέα της υγείας.

banner-image-southeastern-flexiblehealthΣημαντικές είναι επίσης οι βελτιώσεις στη λίστα των συμβεβλημένων νοσοκομείων του προγράμματος, ώστε να προσφέρει πλήρη κάλυψη στα μεγαλύτερα και αρτιότερα ιδιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας, μεταξύ άλλων των Ομίλων Υγεία, Ιατρικού και Ιασώ, στην πλήρη απολογιστική κάλυψη των νοσηλειών σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία της χώρας, όπως επίσης και στη διεύρυνση των εξωνοσοκομειακών προνομίων που προσφέρει.

Οι επιτυχημένες αυτές πρωτοβουλίες της SOUTHEASTERN βασίζονται στη συνολική φιλοσοφία με βάση την οποία σχεδιάστηκε το πρόγραμμα εξαρχής. Ευέλικτη ασφάλιση υγείας, συνεχώς προσαρμοζόμενη αποκλειστικά και μόνο πάνω στις ανάγκες της ελληνικής αγοράς. Η επιτυχία του προγράμματος οφείλεται στο ότι καταφέρνει πάντα να ενσωματώνει τις ανάγκες του Έλληνα ασφαλισμένου στο πρόγραμμα, ξεπερνώντας τις προσδοκίες.

Δείτε περισσότερα για την φιλοσοφία του ανταγωνιστικού προγράμματος υγείας SOUTHEASTERN FlexibleHealth στο επίσημο κανάλι της SOUTHEASTERN και παρακολουθήστε το προϊόν και τις βελτιώσεις του στο Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*