Ανάπτυξη Δραστηριοτήτων της Interasco στη Βόρεια Ελλάδα

Στοχεύοντας στην περαιτέρω  ανάπτυξη των εργασιών της στη Βόρεια Ελλάδα, η Interasco Α.Ε.Γ.Α. εμπλουτίζει το ανθρώπινο δυναμικό της μέσω της ένταξης του κ. Παύλου Τριανταφύλλου, με την ιδιότητα του Διευθυντή Υποκαταστήματος Βορείου Ελλάδος.

Η δραστηριότητα του υποκαταστήματος θα εστιαστεί στην ανάπτυξη συνεργειών πάντοτε μέσα από το δυναμικό των ανεξάρτητων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.

Ο κ. Παύλος Τριανταφύλλου διαθέτει πολυετή επαγγελματική εμπειρία στο  χώρο των ασφαλιστικών εργασιών, ενώ ταυτόχρονα είναι πτυχιούχος της Σχολής Νομικών & Πολιτικών Επιστημών του Α.Π.Θ., καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Διεθνή Χρηματοοικονομική Διοικητική του Liverpool  John Moores University.

«Η Interasco Α.Ε.Γ.Α επιστρέφει στις  ρίζες της θέλοντας να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο σ΄ένα γνώριμο και εξαιρετικά φιλόξενο επαγγελματικό χώρο, καλωσορίζοντας τον κ. Παύλο Τριανταφύλλου στο δυναμικό της εταιρείας, δεσμευόμενοι ότι θα στηρίζουμε στο έπακρο τις προσπάθειές του για την επίτευξη των φιλόδοξων παραγωγικών μας στόχων», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Interasco Α.Ε.Γ.Α,  κ. Κάρολος Σαϊας.

Το υποκατάστημα θα στεγαστεί σε σύγχρονους επαγγελματικούς χώρους επί της οδού Ανδριανουπόλεως, με περισσότερες λεπτομέρειες να ανακοινώνονται τις αμέσως επόμενες εβδομάδες.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*