Ορίζων Ασφαλιστική: Ημερίδα συνεργατών Δ. Ελλάδος

Στην Πρέβεζα πραγματοποιήθηκε στις 7 Νοεμβρίου 2016 η Ημερίδα Συνεργατών Δυτικής Ελλάδος της Ορίζων Ασφαλιστικής. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας υποδέχθηκε τους συνεργάτες στο ξενοδοχείο Margarona Royal, όπου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν άκρως ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις με σκοπό την άμεση ενημέρωσή τους για τα νέα προϊόντα της εταιρίας, καθώς και εκπαίδευση σε τεχνικές ασφαλίσεις όπως των κλάδων Περιουσίας και Αστικής Ευθύνης.

Η παρουσίαση έγινε από τον κ. Τσακατούρα Γεώργιο, διευθυντή εκπαίδευσης και ανάπτυξης, ο οποίος στην ομιλία του ενημέρωσε εκτενέστερα τους παρευρισκόμενους για τα νέα, άκρως ανταγωνιστικά προγράμματα της εταιρείας, καθώς και τρόπους προώθησής τους στην αγορά, καλύπτοντας πάντα τις ανάγκες των ασφαλιζομένων.

Στην ημερίδα παρευρέθηκαν η κ. Ντούνη Μαρία και ο κ. Θεοφίλου Δημήτριος, επιθεωρητές πωλήσεων, οι οποίοι είναι πάντα δίπλα στις ανάγκες των συνεργατών της Ορίζων Ασφαλιστικής.

Η παρουσίαση έκλεισε με χαμόγελο και αισιοδοξία για μια νέα παραγωγική χρονιά, αλλά και την υπόσχεση ότι συνεργάτες και εταιρεία «θα συνεχίσουν να πορεύονται δυναμικά για την επίτευξη των κοινών τους στόχων».

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*