Απονομή πτυχίων στους πρώτους Insurance Risk Managers του Master ΕΙΑΣ – ALBA

Οι πρώτοι στην Ελλάδα απόφοιτοι του Insurance Risk Management (IRM), του 18μηνου Master of Science (MSc) που σχεδίασε και υλοποίησε το ΕΙΑΣ σε συνεργασία με το ALBA Graduate Business School, έλαβαν στις 29 Νοεμβρίου το μεταπτυχιακό τους δίπλωμα, στη λαμπρή τελετή ALBA 2016 GRADUATION CEREMONY που έγινε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Οι απόφοιτοι Διαμαντής Μπουζάνης (Highest Honors), Ειρήνη Παπανδρέου (Honors), Γιώργος Αργυρόπουλος, Μαρία Μπουρντένη, Θεοδόσης Λαμπρόπουλος, Νίκος Μαρκόπουλος, Κωνσταντίνος Ρούσσης, Άγγελος Σάββας έλαβαν με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση τον μεταπτυχιακό τους τίτλο σπουδών από τον πρύτανη του ALBA Κωνσταντίνο Αξαρλόγλου και δέχτηκαν τα συγχαρητήρια του γενικού διευθυντή του ΕΙΑΣ Δρ. Γιάννη Παπακωνσταντίνου.

02 ALBA-EIAS MSc IRM_2016 GRADUATION

Το ALBA, ως ένα υψηλής ποιότητας Εκπαιδευτικό Ίδρυμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, επιδιώκει πάντα συνεργασίες με κορυφαία πανεπιστήμια και οργανισμούς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, και αναπτύσσει προγράμματα τα οποία πιστοποιούνται από διεθνείς οργανισμούς πιστοποίησης, όπως το EPAS-EFMD και το AMBA. Η συνεργασία των δύο οργανισμών, του ΕΙΑΣ και του ALBA, είναι στρατηγικής συμμαχίας και θα έχει πολύ σημαντικό αντίκτυπο τόσο σε ακαδημαϊκό επίπεδο όσο και στην ακόμα καλύτερη σύνδεση των αποφοίτων με την ασφαλιστική αγορά εργασίας.

Η συνεργασία πιστοποιεί την πεποίθηση των δύο οργανισμών για την σημαντική αξία του συνδυασμού επιχειρηματικής θεωρίας και πράξης. Με το σκεπτικό αυτό, οι δύο οργανισμοί συνενώνουν τις δυνάμεις τους για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκπαιδευτικών αναγκών της επιχειρηματικής κοινότητας στον κλάδο των ασφαλειών.

Ο νέος κύκλος του μεταπτυχιακού αυτού προγράμματος σε συνεργασία του ΕΙΑΣ με το ALBA αναμένεται να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο 2017. Το ΕΙΑΣ συγχαίρει για άλλη μια φορά τους μεταπτυχιακούς αποφοίτους του έχοντας την πεποίθηση ότι όχι μόνον θα διαπρέψουν ακόμη περισσότερο στον επαγγελματικό στίβο, αλλά και ότι θα ανοίξουν την πόρτα και σε άλλα στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς να αποκτήσουν αυτό το σημαντικό και εξειδικευμένο Master of Science in Insurance Risk Management.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*