Ι. Χατζηθεοδοσίου: «Να πληρωθούν οι προμήθειες για την παραγωγή της International Life»

Αναβρασμός επικρατεί στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση που έχει ενεργή παραγωγή στην International Life και δεν εισπράττουν τις προμήθειές τους. Να δοθούν οι προμήθειες άμεσα διαμηνύει ο πρόεδρος του ΕΕΑ Ι. Χατζηθεοδοσίου, λαμβάνοντας από τα μέλη σχετικές διαμαρτυρίες.

Δεκάδες διαμεσολαβούντες διαμαρτύρονται και αποστέλλουν επιστολές στο ΕΕΑ ζητώντας να παρέμβει προκειμένου να λάβουν τις προμήθειες που τους αναλογούν. Όπως δημοσιεύθηκε στο insurance-eea, ο ασφαλιστικός διαχειριστής Ι. Περιστέρης κατά πληροφορίες διαβεβαιώνει ότι οι προμήθειες θα καταβληθούν και δεν χάνονται, και ο λόγος της καθυστέρησης είναι η περιορισμένη ταμειακή ρευστότητα, που διοχετεύεται κατά προτεραιότητα σε αποζημιώσεις.

Ωστόσο αυτό δεν δικαιολογείται, καθώς, όπως αναφέρει ο πρόεδρος του ΕΕΑ Ι. Χατζηθεοδοσίου, το ότι όλη η αγορά συνέβαλλε και συνεχίζει να στηρίζει την ομαλή εξέλιξη της υπόθεσης της International Life δεν δικαιολογεί συμπεριφορές που είναι εις βάρος των διαμεσολαβούντων. Στο πλαίσιο αυτό ζητείται από τη ΔΕΙΑ και την πολιτεία να δώσουν λύση ώστε να μη μεταφέρεται το πρόβλημα της εταιρείας και στους άλλους συντελεστές της αγοράς οι οποίοι εργάζονται καθημερινά και πρέπει να αμείβονται όπως προβλέπεται από τις νομοθετικές διαδικασίες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*