Γενική Πανελλαδική: Κερδοφορία και κεφαλαιακή επάρκεια (SCR) 215% κατά το 9μηνο 2016

Με εξαιρετικές επιδόσεις έκλεισε το εννεάμηνο η Γενική Πανελλαδική, αφού τα αποτελέσματά της ανταποκρίνονται με απόλυτη επιτυχία στις κανονιστικές υποχρεώσεις του πλαισίου Φερεγγυότητας ΙΙ. Συγκεκριμένα, η εταιρεία έχει υπερκαλύψει το Απαιτούμενο Κεφάλαιο Φερεγγυότητας (SCR) σε ποσοστό 215% για την συγκεκριμένη περίοδο, ενώ παράλληλα η κερδοφορία της υπερβαίνει τα 1,2 εκατομμύρια ευρώ.

Η θετική πορεία, όπως αποτυπώνεται στα κέρδη και στα εποπτικά κεφάλαια της Γενικής Πανελλαδικής, επιβεβαιώνουν την εν γένει ισχύ της κεφαλαιακής της βάσης στην απαιτητική και εξειδικευμένη αγορά των τουριστικών λεωφορείων, όπου απευθύνεται, και μέσα στις δύσκολες και ευμετάβλητες οικονομικές συγκυρίες που επικρατούν στην Ελλάδα τα τελευταία 8 χρόνια.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα του εννεαμήνου, ο γενικός διευθυντής Ευστάθιος Φρούσος υπογράμμισε: «Η διοίκηση της Γενικής Πανελλαδικής επενδύει σε υποδομές και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, με στόχο τη συνεχή και συνεπή προσαρμογή της στις απαιτήσεις του νέου εποπτικού πλαισίου. Έχοντας πάντα ως στόχο τις υγιείς και κερδοφόρες χρήσεις, κάνουμε πράξη τη δέσμευσή μας για δημιουργία καινοτόμων προϊόντων και παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, τόσο για τους παραδοσιακούς όσο και τους νεότερους ασφαλισμένους μας, ώστε να διασφαλίζεται διαχρονικά η ευρωστία της εταιρίας και να ενισχύεται η κερδοφόρα ανάπτυξη προς όφελος των μελών μας, των εργαζόμενων, των πελατών μας και της ελληνικής κοινωνίας».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*