AXA: Εβδομάδα «We care for you» για 2η χρονιά

We care for you_logoΟι άνθρωποι της ΑΧΑ αποτελούν την πιο σημαντική της επένδυση, εξού και έχει καταρτιστεί στρατηγικό πλάνο ενεργειών με στόχο την κοινή πορεία εξέλιξης και ανάπτυξης ανθρώπων και εταιρείας. Σε αυτό το πλαίσιο πραγματοποιήθηκε για δεύτερη χρονιά η εβδομάδα «We care for you», η οποία με όχημα την ανοικτή ανταλλαγή απόψεων πέτυχε τον διττό της στόχο: να ενημερωθούν όλοι οι εργαζόμενοι για μια σειρά από νέες πρωτοβουλίες και να ακούσει η ανώτατη διοίκηση ιδέες και προτάσεις για περαιτέρω βελτίωση της εταιρείας, που βραβεύθηκε ως 1o Best Workplace στην Ελλάδα για το 2016*.

Με μεγάλο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό όλοι οι εργαζόμενοι αγκάλιασαν τις ενέργειες, συμμετέχοντας ενεργά ώστε να προσφέρουν τις απόψεις τους και να λάβουν σημαντικά μηνύματα. Συγκεκριμένα, περισσότερα από 150 άτομα έλαβαν μέρος στις ενέργειες της εβδομάδας, οι οποίες ήταν:

  • Wellbeing@AXA: Ενημέρωση για νέα προγράμματα και δραστηριότητες που πρόκειται να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την εξισορρόπηση επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.
  • Να η ευκαιρία! Συνάντηση 90 λεπτών ανάμεσα στα στελέχη της Εκτελεστικής Επιτροπής και το σύνολο των εργαζομένων, με το μικρόφωνο ανοικτό για όλους και για όλα, ώστε να γίνει ανταλλαγή απόψεων, ιδεών και προτάσεων.
  • Σούπερ ήρωας για μια μέρα: Γνωριμία με το Τμήμα Διαχείρισης Συμβολαίων και θεατρική προσομοίωση από την ομάδα του τμήματος, βασισμένη σε πραγματικές καταστάσεις όπου λειτούργησαν ως σούπερ ήρωες για την προστασία των πελατών.
  • All you need is AXA: Ενημέρωση για τις νέες και υπάρχουσες ευκαιρίες ανάπτυξης και παροχές της ΑΧΑ προς τους ανθρώπους της οικογένειάς της.
  • Παιδιά είμαστε; Ημέρα αφιερωμένη στα παιδιά ηλικίας 14-17 ετών των εργαζομένων της ΑΧΑ. Κατά τη διάρκεια αυτής, ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΧΑ Ερρίκος Μοάτσος μαζί με τη διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού Άννα Μανιάτη εξήγησαν με απλά λόγια στα παιδιά τι κάνει μια ασφαλιστική εταιρεία, ενώ στη συνέχεια τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συμπληρώσουν ένα τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού και να ονειρευτούν το μέλλον τους.

Η διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού Άννα Μανιάτη είπε σχετικά: «Οι άνθρωποί μας είναι για εμάς το σημαντικότερο κεφάλαιο. Είμαστε χαρούμενοι όταν αισθάνονται καλά στον χώρο όπου εργάζονται και περήφανοι που καθημερινά δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Η Εβδομάδα “We care for you” υλοποιήθηκε για δεύτερη χρονιά, με βασικό μήνυμα “Ακούμε, Κατανοούμε, Αλλάζουμε”. Με ιδιαίτερη χαρά είδαμε ότι οι εργαζόμενοί μας αγκάλιασαν την ευκαιρία, συμμετείχαν μαζικά, και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βγάλουμε πολύτιμα συμπεράσματα που πρόκειται να αξιοποιήσουμε για τη συνεχή ανάπτυξή μας. Η ΑΧΑ “είμαστε εμείς” και αυτό είναι κάτι που αποδεικνύουμε καθημερινά».

*Κατηγορία μεγάλων εταιρειών, με περισσότερους από 250 εργαζόμενους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*