QATAR Insurance : Αναζητήσεις επενδυτικών ευκαιριών στην Αθήνα

Στην Αθήνα έφθασαν χθες  το απόγευμα δύο επιτελικά στελέχη του Ομίλου της Qatar Insurance Company. O Sunil Talwar, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου με αντικείμενο τις διεθνείς δραστηριότητες της ασφαλιστικής εταιρείας, και ο Gunther Saacke, Διευθύνων Σύμβουλος της Qatar Re, αναμένεται να έχουν σήμερα  και αύριο συναντήσεις με υψηλόβαθμους εκπροσώπους του επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου.

Σήμερα, Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στις 12:00, οι κ.κ. Talwar και Saacke θα έχουν προγραμματισμένη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη, στα γραφεία του κόμματος στο Μοσχάτο.

Στόχος της Qatar Insurance Company, όπως αποδεικνύεται ύστερα και από την πρόσφατη είσοδο της εταιρείας στην ιρλανδική ασφαλιστική αγορά, είναι η περαιτέρω επέκταση των δραστηριοτήτων στις οποίες έχει ήδη παρουσία στην Ελλάδα με ευρωπαϊκό όχημα την QatarInsurance Company Europe LRD και εκπροσώπηση διά της QBrokers Hellas και διά της Nequs.

Φυσικά, στην κορυφή της ατζέντας της, είναι και η διαρκής διερεύνηση νέων επιχειρηματικών ευκαιριών, και στον κλάδο του real estate, με γνώμονα την ενίσχυση των πρόσθετων αξιών για τους μετόχους της.

Οι κ.κ. Talwar και Saacke επιδιώκουν να ισχυροποιήσουν την συνεργασία τους με τους Έλληνες εκπροσώπους και συνεργάτες του Ομίλου QIC, αποδεικνύοντας εμπράκτως την εμπιστοσύνη του Ομίλου προς τα πρόσωπά τους.

Η όλη συνεργασία, που ουσιαστικά εγκαινιάστηκε μέσω της Qatar Re, του αντασφαλιστικού βραχίονα της Qatar Insurance Company, την άνοιξη του 2014, σχεδιάζεται να επεκταθεί και στους κλάδους των ναυτασφαλίσεων, ασφαλειών περιουσίας και της αστικής ευθύνης επαγγελματιών.

Ν. Σακ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*