Από αριστερά: Έλλη Νιχωρλή, Product & Marketing Specialist, MetLife, Ξενοφών Πετρόπουλος, Group Communications, ΣΕΤΕ, Σταύρος Μιχαηλίδης, Head of Communications & Marketing, MetLife

MetLife: To πρόγραμμα LifeChanger βραβεύτηκε για τη συνεισφορά του στην επιχειρηματικότητα και εκπαίδευση των νέων

Σε μια από τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις για την επιβράβευση δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, τα Hellenic Responsible Business Awards, που πραγματοποιήθηκαν για δεύτερη συνεχή χρονιά στις 18 Οκτωβρίου 2016, η MetLife ξεχώρισε στην κατηγορία Εκπαίδευση / Υποτροφίες αποσπώντας βραβείο για το έργο της LifeChanger.

Στο πλαίσιο του ευρύτερου προγράμματος EΚΕ We Care, το LifeChanger εδώ και 3 χρόνια προάγει την ενημέρωση των νέων σε θέματα οικονομίας και οικονομικής διαχείρισης και στηρίζει ενεργά τη νεανική επιχειρηματικότητα. Μέσω του προγράμματος LifeChanger στην Ελλάδα πάνω από 250 εθελοντές της MetLife, εργαζόμενοι και ασφαλιστικοί σύμβουλοι, έχουν πραγματοποιήσει σειρά επιμορφωτικών συναντήσεων και ενεργειών για περισσότερους από 2.000 μαθητές όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων.

Ο Σταύρος Μιχαηλίδης, διευθυντής Επικοινωνίας της MetLife, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Οι νέοι είναι το μέλλον και η καλύτερη επένδυση για μια κοινωνία που έχει ανάγκη την καινοτομία και την αλλαγή. Στη MetLife θα συνεχίσουμε και αυτή τη χρονιά μέσω του προγράμματος “LifeChanger” να προσφέρουμε μια διαφορετική οπτική στη ζωή των νέων και να βλέπουμε και να δημιουργούμε ευκαιρίες».

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί μεγάλη επιβράβευση για τις πρωτοβουλίες της εταιρείας να ενισχύσει τις δυνατότητες ανάπτυξης και εξέλιξης των νέων, καθώς αυτοί αποτελούν τη συνέχεια και το μέλλον της χώρας. «Στην Ελλάδα του σήμερα τέτοιες πρωτοβουλίες είναι που κάνουν τη διαφορά σε ποιοτικό επίπεδο επηρεάζοντας σημαντικά την κοινωνία και τα μέλη της» επισημαίνεται.

«Η MetLife με ενεργή παρουσία στον ασφαλιστικό κλάδο επιβεβαιώνει με τη διάκρισή της τις καινοτόμες πρακτικές της και δεσμεύεται για ακόμη μεγαλύτερη εξέλιξη και κοινωνική ανάπτυξη και αυτή τη χρονιά» καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρείας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*