Interamerican: Σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Prolepsis ενημερώνει το προσωπικό της για την υγιεινή διατροφή

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής (16/10) και στο πλαίσιο της σταθερής συνεργασίας της με το Ινστιτούτο Προληπτικής, Περιβαλλοντικής και Εργασιακής Ιατρικής Prolepsis, η Interamerican οργάνωσε στις 7 Οκτωβρίου στο αμφιθέατρο των κεντρικών γραφείων της εκδήλωση ειδικά για το προσωπικό και τους συνεργάτες της, με θέμα: «Υγιεινή διατροφή και σωματική δραστηριότητα: χρήσιμες συμβουλές για εφαρμογή στην καθημερινή ζωή και την εργασιακή δραστηριότητα».

Photo_1

Κατά την εκδήλωση αναπτύχθηκαν οι παράγοντες και οι πρακτικές που βελτιώνουν την υγεία και την ευεξία, παρουσιάστηκαν συνταγές για υγιεινή διατροφή και διατροφολόγιο, ενώ με τη συνεργασία σεφ εξειδικευμένου σε θέματα υγιεινής διατροφής πραγματοποιήθηκε επίδειξη παρασκευής απλών γευμάτων, με δοκιμή των παρασκευασμάτων από τους εργαζόμενους της Interamerican που παρακολούθησαν το σεμινάριο.

Photo_3

Aκόμη, εκ μέρους του Ινστιτούτου Prolepsis παρουσιάστηκε το πρόγραμμα «Διατροφή» για μαθητές νηπιαγωγείων και σχολείων που βρίσκονται σε περιοχές οι οποίες χαρακτηρίζονται από χαμηλά οικογενειακά εισοδήματα και πλήττονται από τη φτώχεια. Το πρόγραμμα κατά το σχολικό έτος 2015-2016 υλοποιήθηκε σε 247 σχολεία και υποστήριξε τη σίτιση 20.528 μαθητών σε όλη την Ελλάδα, με διάθεση συνολικά 1.767.898 υγιεινών γευμάτων. Επισημαίνεται ότι η Interamerican κατά την περυσινή σχολική περίοδο ήταν ανάδοχος διατροφής νηπιαγωγείου της περιοχής Αγίας Βαρβάρας Κορυδαλλού, ενώ και φέτος συμμετέχει στο πρόγραμμα σίτισης των μαθητών άλλου σχολείου. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*