Η ομάδα της Allianz παραλαμβάνει το βραβείο της

Βράβευση της Allianz Ελλάδος στα Cyta Mobile Excellence Awards 2016

Το βραβείο Silver στην κατηγορία Process Automation Mobile Applications απέσπασε η Allianz Ελλάδος στα φετινά Cyta Mobile Excellence Awards, για την εφαρμογή για έξυπνα κινητά τηλέφωνα και tablets Allianz on the Go.

Τα Cyta Mobile Excellence Awards 2016 ανέδειξαν για ακόμα μια χρονιά όλη την καινοτομία και τις βέλτιστες πρακτικές του κλάδου και του οικοσυστήματος Μobile Βusiness και Μarketing. Το χρήσιμο και πρωτοποριακό B2B application Allianz On the Go, το οποίο η εταιρεία ανέπτυξε σε συνεργασία με την M-STAT, πρωτοπόρο εταιρεία mobile υπηρεσιών, κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε δυνατές συμμετοχές της αγοράς και να αποσπάσει το βραβείο Silver στην κατηγορία του.

Η εφαρμογή απευθύνεται αποκλειστικά στους ασφαλιστικούς συμβούλους της Allianz, οι οποίοι την ανέδειξαν στην ετήσια Έρευνα Ικανοποίησης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών ως το πιο καινοτομικό εργαλείο της εταιρείας. Το Allianz On the Go δίνει τη δυνατότητα στους συνεργάτες να κάνουν εύκολα και γρήγορα προσφορές ασφάλισης για μια ευρεία γκάμα προϊόντων, οποιαδήποτε στιγμή.

Ταυτόχρονα, υποστηρίζει και άλλες λειτουργίες, όπως την άμεση αποστολή της προσφοράς ασφάλισης στο e-mail του πελάτη, τη δυνατότητα απευθείας κλήσης στο Κέντρο Εξυπηρέτησης της Allianz και την παροχή καθημερινής ενημέρωσης σημαντικών για τον ασφαλιστή πληροφοριών και γεγονότων (τιμές αμοιβαίων κεφαλαίων, γιορτές / γενέθλια πελατών, κ.ά.).

Η εφαρμογή συνεισφέρει στη δημιουργία μια πελατοκεντρικής διαδικασίας πώλησης όπου ο δυνητικός πελάτης παίρνει άμεση πληροφόρηση για το προϊόν που επιθυμεί, εξοικονομεί χρόνο, επικοινωνεί ψηφιακά με τον συνεργάτη του και απολαμβάνει μια γρήγορη non-paper διαδικασία. Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, «Το Allianz on the Go είναι πολλά περισσότερα από ένα application. Είναι ένα σημαντικό εργαλείο δουλειάς που ωφελεί με πολλούς τρόπους τον Πελάτη, το Δίκτυο Πωλήσεων και την Εταιρεία».

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*