Ενημερωτική εκδήλωση της ΕΑΕΕ για την ασφαλιστική απάτη

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) με πρωτοβουλία της Επιτροπής Πρόληψης & Διαφάνειας θα πραγματοποιήσει ενημερωτική εκδήλωση για το σημαντικό ζήτημα της ασφαλιστικής απάτης, ενός φαινομένου που απασχολεί έντονα τις ασφαλιστικές επιχειρήσεις και έχει αρνητικές συνέπειες τόσο για την ασφαλιστική αγορά όσο και για τους ασφαλισμένους.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016 και ώρες 14.00-18.00 στο ξενοδοχείο ELECTRA PALACE (Ναυάρχου Νικοδήμου 18-20, Αθήνα). Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς, η διάχυση στοιχείων και βέλτιστων πρακτικών από το εξωτερικό και η ενθάρρυνση ανταλλαγής απόψεων.

Εξαιρετικά σημαντική είναι η παρουσίαση των επιτυχημένων πρακτικών που ακολουθεί η αγγλική αγορά για τη διαχείριση της ασφαλιστικής απάτης, από τον εκπρόσωπο του Insurance Fraud Bureau της Αγγλίας κ. Stephen Dalton. Επιπλέον, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η ευρωπαϊκή διάσταση του φαινομένου της ασφαλιστικής απάτης, που θα παρουσιαστεί από την κ. Λαμπρινή Γυφτόκωστα της Insurance Europe.

Μεταξύ των διακεκριμένων ομιλητών που θα τοποθετηθούν στην εκδήλωση θα είναι επίσης εκπρόσωποι της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, της Δ/vσης  Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικής Απάτης και εταιριών μελών της ΕΑΕΕ.

Η εκδήλωση αυτή γίνεται με την ευγενική στήριξη των εξής εταιριών μελών:

ΧΟΡΗΓΟΙ

  • ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
  • ERGO
  • ATE Ασφαλιστική − Μέλος του ασφαλιστικού ομίλου ERGO
  • ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

  • EUROLIFE ERB
  • GROUPAMA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
  • INTERAMERICAN

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέχρι την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016 (υπόψη κας Ελένης Κρητικού, τηλ.: 210 3334 116, fax: 210 3334 149, e-mail: eleni@eaee.gr).

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης και συμπληρώστε την αίτηση συμμετοχής στο αρχείο ATT01151.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*