Η ΑΧΑ 1η παγκόσμια ασφαλιστική επωνυμία για 8η συνεχή χρονιά

Η κατάταξη Best Global Brands επιβεβαίωσε τη διαρκή θετική φήμη και αξία του ονόματος της ΑΧΑ: 46η επωνυμία σε όλους τους τομείς, με άνοδο δύο θέσεων σε ένα έτος, 1η ασφαλιστική επωνυμία και 3η επωνυμία στον τομέα οικονομικών υπηρεσιών. Η αξία του ονόματός της έχει αυξηθεί 14% αυτό το έτος, 49% από το 2013, με τη σημερινή αξία να βρίσκεται στα 10,579 δισεκατομμύρια δολάρια.

«Είμαστε πολύ περήφανοι που αποτελούμε την ηγετική ασφαλιστική επωνυμία για 8η συνεχή χρονιά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα 103 εκατομμύρια πελάτες που μας εμπιστεύθηκαν ξανά φέτος. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους εργαζομένους και τους συνεργάτες μας για αυτό το νέο επίτευγμα. Η καθημερινή τους δέσμευση προς τους πελάτες μας καταδεικνύει το νέο στρατηγικό μας όραμα: Να ενδυναμώνουμε τους ανθρώπους να ζουν μια καλύτερη ζωή. Η επωνυμία της ΑΧΑ αντικατοπτρίζει αυτή την αποστολή και είμαστε πολύ χαρούμενοι που αναγνωριζόμαστε για τις συνεχείς μας προσπάθειες» ανέφερε η Veronique Weill, διευθύντρια του ομίλου για θέματα Πελατών.

ATT00950

«Το ότι πετύχαμε αυτόν τον στόχο σημαίνει πως έχουμε τη δυνατότητα να προσαρμόζουμε τον οργανισμό μας για να αντιμετωπίσουμε νέες προκλήσεις, να υπηρετούμε τις ανάγκες της κοινωνίας και να δίνουμε το καλό παράδειγμα μέσα από την ηγετική μας θέση. Η επωνυμία ΑΧΑ είναι ένα εξαιρετικά πολύτιμο κεφάλαιο, ακρογωνιαίος λίθος στην αποστολή, τις αξίες και την κουλτούρα μας. Η ισχύς του ονόματός μας αποτελεί βάση εμπιστοσύνης για τα 103 εκατομμύρια πελάτες μας, μία πηγή περηφάνιας για τις ομάδες μας και ελκυστικότητας για τους 130.000 συνεργάτες μας.»

Σύμφωνα με την Interbrand, «Κάθε χρόνο εντυπωσιαζόμαστε από τον μετασχηματισμό της ΑΧΑ. Πρόκειται για μια εταιρεία που μεγαλώνει έχοντας την αυτοπεποίθηση να επαναπροσδιορίζει το status quo της. Έχουν τη φιλοδοξία να αλλάξουν τον κλάδο τους και τη δυνατότητα να προσελκύσουν και να κρατήσουν τα απαραίτητα ταλέντα για να το πετύχουν. Είναι μια εταιρεία που εμπνέει και χαρακτηρίζεται από ταπεινότητα και αποφασιστικότητα. Όταν υπόσχονται κάτι, μπορείς να είσαι σίγουρος ότι θα το πετύχουν».

«Τους τελευταίους μήνες συνεχίσαμε να αυξάνουμε την παρουσία μας σε νέες περιοχές, κυρίως στην Αφρική. Χτίζοντας πάνω στις προτάσεις των πελατών μας και σε νέες τεχνολογικές δυνατότητες, έχουμε αυξήσει την εστίαση και την επίδρασή μας στην εξυπηρέτηση πελατών, ενώ έχουμε ενισχύσει την αξία των προτάσεών μας σε όλες τις κατηγορίες πελατών. Παράλληλα αναπτύσσουμε ένα οικοσύστημα συνεργιών και καινοτομίας που θα επιταχύνει τον μετασχηματισμό μας, σε ευθυγράμμιση με τον στόχο να γίνουμε ένας πραγματικός συνοδοιπόρος προς τους πελάτες μας. Η επωνυμία μας κερδίζει από τις προσπάθειες αυτές και παράλληλα υποστηρίζει τη συνέχισή τους: είναι ένας κύκλος αρετής» συμπλήρωσε η Amelie OudeaCastera, διεθύντρια Marketing και Τεχνολογίας του ομίλου.

Περισσότερες πληροφορίες: http://interbrand.com/best-brands/best-global-brands/2016/ranking/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*