Ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης και η Κατερίνα Πατρώνη πανευτυχείς με τα δύο μετάλλια στο Boccia

Allianz Ελλάδος: Στο πλευρό του Γρ. Πολυχρονίδη και στους Παραολυμπιακούς του Ρίο

Η αυλαία των Παραολυμπιακών Αγώνων του Ρίο έκλεισε και η Allianz Ελλάδος, στo πλαίσιo της παγκόσμιας στρατηγικής του Ομίλου Allianz, ως «Επίσημος Χορηγός» στήριξε την ελληνική ομάδα, που σε ακόμα μια διεθνή διοργάνωση έκανε όλους τους Έλληνες περήφανους!

Η Allianz Ελλάδος παρέχει μακρόχρονη υποστήριξη στον αθλητή του Boccia και Χρυσό Παραολυμπιονίκη Γρηγόρη Πολυχρονίδη. Ο Γρηγόρης αγωνίζεται στο άθλημα Boccia στην κατηγορία BC3, μια κατηγορία που φιλοξενεί αθλητές με τις πιο βαριές κινητικές αναπηρίες, και έχει ήδη καταγράψει σπουδαία αθλητική πορεία: κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς του Λονδίνου στα ζευγάρια και το αργυρό μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς του Πεκίνου στο ατομικό το 2008, ενώ χρυσό μετάλλιο κατέκτησε και στο ατομικό του ανοιχτού παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2015.

Ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης σημαιοφόρος στην τελετή έναρξης των Παραολυμπιακών Αγώνων

Ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης σημαιοφόρος στην τελετή έναρξης των Παραολυμπιακών Αγώνων

Στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης ήταν ο ένας από τους δύο αθλητές της ελληνικής ομάδας που κατέκτησαν από δύο μετάλλια. Με την ελληνική ομάδα του Boccia (Γρηγόρης Πολυχρονίδης, Νίκος Πανανός και Άννα Ντέντα) στον «μικρό» τελικό του αγωνίσματος πανηγύρισαν την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου, ενώ στον τελικό του ατομικού είχε άλλη μια σπουδαία επιτυχία, την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου.

«Η σκληρή προσπάθεια των προηγούμενων ετών είναι αυτή που μας έφερε τόσα μετάλλια, χαρές και διακρίσεις. Δούλεψα μεθοδικά και με τη στήριξη των χορηγών μου κατάφερα στο ατομικό και στα ζεύγη μαζί με τους συναθλητές μου να σηκώσουμε άλλη μια φορά την ελληνική σημαία ψηλά. Κι αυτή είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή», δήλωσε ευτυχισμένος ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης.

«Φέτος ήταν μια ξεχωριστή χρονιά για όλους εμάς στην οικογένεια της Allianz, αφού ο “δικός μας” Γρηγόρης ήταν ο σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής στο Ρίο και αισθανόμαστε περήφανοι που είμαστε στο πλευρό του όλο αυτό το διάστημα της σκληρής προετοιμασίας!», δήλωσε η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας Φιλίππα Μιχάλη.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, με τη χορηγία της σε εθνικά πρωταθλήματα αλλά και στο πλευρό του Γρηγόρη Πολυχρονίδη, κατά τη συμμετοχή του σε αθλητικές διοργανώσεις και δράσεις, η Allianz Ελλάδος ενισχύει την προσπάθεια ενημέρωσης του κόσμου για τον παραολυμπιακό αθλητισμό και συμβάλλει στην επιτυχία της διεθνούς αθλητικής διοργάνωσης των Παραολυμπιακών Αγώνων, που αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλο τον κόσμο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*