Οι δηλώσεις της Ν. Σταυρογιάννη από την Ύδρα

Της Έλενας Ερμείδου
Οι εξελίξεις στην αγορά αντασφαλειών δεν επηρεάζουν άμεσα τον ασφάλιση νομικής προστασίας, αλλά πιθανώς έμμεσα, δήλωσε η διευθύνουσα σύμβουλος της DAS Hellas Νάντια Σταυρογιάννη στο Insuranceworld, στο περιθώριο του 18ου Hydra Meeting.

Αν και ο κλάδος κινήθηκε πτωτικά τα τελευταία χρόνια λόγω κυρίως οικονομικής κρίσης, επίσης λόγω του ότι οι εταιρείες Γενικών Ασφαλίσεων έπαυσαν να έχουν στα συμβόλαιά τους την υποχρεωτικότητα της Νομικής Προστασίας, στοχεύοντας στο χαμηλότερο κόστος για τον πελάτη, αλλά και της απεργίας των δικηγόρων, η Νάντια Σταυρογιάννη δηλώνει αισιόδοξη όσον αφορά το μέλλον του κλάδου στην Ελλάδα.

Στηρίζει το ενδεχόμενο των νέων συνεργασιών με ασφαλιστικές, καθώς λειτουργούν προς όφελος του πελάτη, όπως επίσης και το ενδεχόμενο σχεδιασμού νέων προϊόντων σύμφωνα με τις ανάγκες της αγοράς.

Αναφερόμενη στο συνέδριο της Ύδρας, είπε ότι το συνέδριο λειτουργεί πολύ θετικά για την αγορά, καθώς παράγοντες της αγοράς έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν για τα τεκταινόμενα αλλά και να κλείσουν συμφωνίες συνεργασίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*