Μeeting the Brokers of a Sustainable Future

Αφιερωμένη στην βιώσιμη ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος είναι η φετινή ετήσια εκδήλωση του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων “Meeting the brokers of a sustainable future”, Τρίτη 20/9/2016 στον πολυχώρο BALUX, στη Γλυφάδα, στις 8:30μμ. Αναγνωρίζοντας την σημαντική επιρροή, ατομικά και επιχειρηματικά, των δραστηριοτήτων του κλάδου  στην κοινωνία,  έχουμε ως Σύνδεσμος δεσμευθεί προκειμένου οι δράσεις μας να επιλέγονται πάντα με γνώμονα την μικρότερη δυνατή επιβάρυνση στο περιβάλλον, καθώς και την διαρκή ανάπτυξη της οικονομίας και της κοινωνίας.

Στο πλαίσιο αυτό, αποφασίστηκε η εκδήλωση να είναι Ανθρακικά Ουδέτερη, δηλαδή η Κλιματική και Περιβαλλοντική επιβάρυνση που θα προκληθεί, θα αποτιμηθεί σύμφωνα με τους όρους και τους κανόνες του Συστήματος Πιστοποίησης CO2 Neutral Seal, προκειμένου να αντισταθμιστούν οι επιπτώσεις της μέσω της χρήσης δικαιωμάτων άνθρακα, με σκοπό την υλοποίηση έργων θετικών προς το περιβάλλον.

Η βιώσιμη ανάπτυξη έχει χαρακτηρισθεί ως ένα τόσο σημαντικό γεγονός για το Δίκαιο του 21ου αιώνα, όσο ήταν τα ατομικά δικαιώματα για τον 18ο και 19ο  αιώνα και τα κοινωνικά δικαιώματα για τον 20ο  αιώνα. Δεδομένου ότι οι μεμονωμένες προσπάθειες δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές, καλούνται όλοι οι συνάδελφοι, συνεργάτες και φίλοι που θα παραβρεθούν στην εκδήλωση να καταγράψουν την δική τους δέσμευση, ατομική ή εταιρική, για την συμβολή τους στη βιώσιμη ανάπτυξη.

Ευελπιστούμε ότι συνολικά ως κλάδος, και όχι μόνον, θα συμβάλλουμε ώστε να παραδώσουμε στις γενιές που έρχονται ένα καλύτερο μέλλον.

Χορηγοί και Υποστηρικτές της εκδήλωσης είναι οι:

Χρυσοί Χορηγοί: ERGO, ΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Αργυροί Χορηγοί: AIG, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε., FAIR CONSULTING, GENERALI, LLOYD’S

Χορηγοί: ARAG, ASSET CONSULTING, ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ, ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, CNP ZOIS, COFACE, DAS, ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, EULER HERMES, EXPERT INSURANCE BROKERS, ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ, HDI GLOBAL SE, INTERAMERICAN, INTERASCO, METLIFE, ΠΑΣΚΑΛ & ΣΤΡΑΤΗΣ A.E., ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Α.Ε.

Χορηγός Επικοινωνίας:  Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Χορηγός Διαδικτυακής Επικοινωνίαςwww.naftemporiki.gr

Υποστηρικτές επικοινωνίας: ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ MARKETING, ΕΥΡΩΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, INSURANCE DAILY NEWS, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (INSURANCE-EEA.GR), INSURANCE FORUM, INSURANCE WORLD, UNDERWRITER.

Χορηγός Ταχυδρομικών Υπηρεσιών: SPEEDEX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*