Η ΝΝ Hellas δημιουργεί μια νέα, μοναδική προσφορά για το NN Direct Health

Η ΝΝ Ηellas σχεδίασε μία μοναδική εκπτωτική προσφορά για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης υγείας NN Direct Health. Πιο συγκεκριμένα, η προσφορά αφορά έκπτωση ύψους 20% στα ασφάλιστρα του προγράμματος για τον ασφαλισμένο και όλα τα μέλη της οικογένειας που επιθυμεί να ασφαλίσει.

Η προσφορά της NN Hellas απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να αποκτήσουν το NN Direct Health και να απολαύσουν νοσοκομειακή κάλυψη και υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας και πρόληψης σε μια ανταγωνιστική τιμή. Εστιάζοντας για μια ακόμη φορά στην κάλυψη των αναγκών της σύγχρονης ελληνικής οικογένειας, η ΝΝ Hellas προσφέρει 20% έκπτωση στα ασφάλιστρα του ΝΝ Direct Health για όλους. Στο πλαίσιο της προσφοράς αυτής, η NN Hellas έχει υλοποιήσει ένα ολοκληρωμένο διαφημιστικό πλάνο, το οποίο περιλαμβάνει προβολή σε  τηλεόραση, ραδιόφωνο, Internet καθώς και social media. Το κεντρικό μήνυμα της διαφημιστικής καμπάνιας «Απάλυνε σήμερα τον πόνο της τσέπης» έχει ως στόχο να επικοινωνήσει με χιουμοριστικό ύφος ότι όλοι μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ολοκληρωμένες υπηρεσίες ασφάλειας υγείας σε μία προνομιακή τιμή.

Το NN Direct Health είναι ένα direct πρόγραμμα ασφάλειας υγείας το οποίο συνδυάζει νοσοκομειακή κάλυψη και υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας και πρόληψης για όλη την οικογένεια. Το πρόγραμμα προσφέρει, μεταξύ άλλων, κάλυψη σε ένα δίκτυο 40 συμβεβλημένων ιδιωτικών νοσοκομείων στην Ελλάδα, δωρεάν εξετάσεις αξίας έως και 300 € στα διαγνωστικά κέντρα της Βιοϊατρικής, 5 ιατρικές επισκέψεις με μόλις 10 €, 1 δωρεάν check up καθώς και άμεση μεταφορά σε περιπτώσεις επείγουσας ανάγκης. Με το NN Direct Health ο ενδιαφερόμενος ακολουθεί μία γρήγορη διαδικασία με 6 απλά βήματα και  έχει άμεση ηλεκτρονική έκδοση του συμβολαίου του χωρίς να απαιτείται φυσική υπογραφή. Το πρόγραμμα ΝΝ Direct Health διατίθεται από την ΝΝ Hellas αποκλειστικά online στο www.nndirect.gr ή τηλεφωνικώς στο 800 100 60 60.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*