Ιnsurancewebinars.gr & ΕΙΑΣ: Έναρξη νέου κύκλου διαδικτυακών σεμιναρίων

Ένας νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων (webinars) ξεκινάει για ακόμη μία εκπαιδευτική χρονιά  από την Insurance Innovation, το insurancewebinars.gr  και το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών.

Για τρίτη χρονιά οι δύο φορείς δίνουν τη δυνατότητα σε όλους τους επαγγελματίες της ασφαλιστικής αγοράς να παρακολουθούν εξειδικευμένα  ασφαλιστικού ενδιαφέροντος webinars από την οθόνη του υπολογιστή τους με ένα εξαιρετικά χαμηλό κόστος συμμετοχής.

Τα Webinars απευθύνονται σε ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές όλων των κατηγοριών, στελέχη ασφαλιστικών επιχειρήσεων, φοιτητές/σπουδαστές ασφαλιστικών σπουδών και γενικότερα σε όσους ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στη θεματολογία που έχει το κάθε σεμινάριο. Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις σχετικά με τον ασφαλιστικό κλάδο από ειδικούς εισηγητές αλλά και επαγγελματίες που έχουν εμβαθύνει στον κάθε κλάδο ξεχωριστά.

Ο νέος κύκλος webinars ξεκινάει την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 17.00-19.00 με ένα ανοιχτό προς τους διαμεσολαβητές webinar (με δωρεάν συμμετοχή) προκειμένου να γνωρίσουν την ευκολία παρακολούθησης και συμμετοχής στα διαδικτυακά σεμινάρια του insurancewebinars.gr και της Insurance Innovation.

Το πρώτο webinar θα το παρουσιάσει ο κ. Γιώργος Χανός, με θέμα «Πώς θα αυξήσουμε τις πωλήσεις μας προσεγγίζοντας νέους πελάτες».

Στο πρώτο ανοιχτό webinar του νέου κύκλου θα απευθύνουν σύντομο χαιρετισμό:

  • ο κ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου, γενικός διευθυντής ΕΙΑΣ
  • η κα Δήμητρα Λύχρου, πρόεδρος ΕΕΑΕ
  • η κα Ευγενία Καφφετζή, γενική γραμματέας ΣΕΜΑ.

Να υπενθυμίσουμε πως o θεσμός των διαδικτυακών σεμιναρίων των δύο φορέων υποστηρίζεται από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων,  την Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος και τον Σύλλογο Ασφαλιστικών Πρακτόρων  Ν. Αττικής.

Μπορείτε να δείτε την αναλυτική  θεματολογία του webinar εδώ :

http://www.insuranceforum.gr/eidhseis/%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CF%81%CE%BE%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BD%CE%AD%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CF%8D%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%84%CF%85%CE%B1%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CF%83/

Για τη συμμετοχή σας στο δωρεάν webinar απαιτείται εγγραφή στον παρακάτω σύνδεσμο : http://insurancewebinars.us6.list-manage.com/subscribe?u=c6290e12e25262a5a7f0d6361&id=50eae6dd75

Για την παρακολούθηση του δωρεάν webinar ακολουθήστε τον σύνδεσμο: https://insurance.clickmeeting.com/xanos

Τα webinars διεξάγονται κάθε Δευτέρα απόγευμα (5-7 μ.μ.). Το πρόγραμμα και η θεματολογία των webinars αναρτώνται στα site www.eias.gr, www.insurancewebinars.gr και www.insuranceforum.gr.

Συνεχείς ενημερώσεις αλλά και αποσπάσματα των webinars μπορείτε να παρακολουθείτε από την σελίδα του insurancewebinars.gr στο Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*