Η ΑΧΑ συνεργάζεται με τον κολοσσό του ηλεκτρονικού εμπορίου Alibaba

Σε στρατηγική συνεργασία με την Alibaba, κινεζική εταιρεία ηγέτιδα στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου παγκοσμίως, καθώς και τη θυγατρική της Alibaba Ant Financial Services, προχωρά η AXA, παγκόσμια ηγέτιδα στη χρηματοοικονομική προστασία. Η νέα συνεργασία έχει ως στόχο την από κοινού ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων και την αλληλοϋποστήριξη μεταξύ των δύο εταιρειών στη διερεύνηση νέων αγορών και κλάδων.

Ο Τhomas Buberl, επερχόμενος CEO της ΑΧΑ, δήλωσε σχετικά: «Η συνεργασία με την Alibaba θα προσφέρει στην ΑΧΑ ένα παγκόσμιο κανάλι διανομής υπηρεσιών. Στοχεύουμε στη δημιουργία εξειδικευμένων ασφαλιστικών προϊόντων και υπηρεσιών για τους πελάτες της Alibaba. H γνώση της κινεζικής αγοράς που διαθέτει η Alibaba θα συμβάλει στην επιτάχυνση της ανάπτυξής μας στη Κίνα, όπου ήδη αποτελούμε κορυφαίο ασφαλιστικό πάροχο».

Η συνεργασία της AXA με την Alibaba αποτελεί σημαντική ευκαιρία και για την Αlibaba, καθώς προσφέρει τη δυνατότητα επέκτασης των δραστηριοτήτων της σε νέες αγορές, με νέα προϊόντα και υπηρεσίες για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της. Ο Michael Evans, πρόεδρος του Alibaba Group, σχολίασε σχετικά: «Το διασυνοριακό ηλεκτρονικό εμπόριο γνωρίζει αλματώδη ανάπτυξη. Ως εκ τούτου, η ανάπτυξη και εξέλιξη των υπηρεσιών που παρέχουμε στους πελάτες που χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες μας είναι πολύ σημαντικές για εμάς. Μέσω της συνεργασίας μας με τη AXA θα δημιουργήσουμε νέες λύσεις που θα έχουν ως αποτέλεσμα τη βελτίωση της συνολικής εμπειρίας τους μαζί μας».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*