Αλ. Σαρρηγεωργίου: Η Eurolife σπέρνει για να έλθει η ώρα που θα θερίσει

«Η φετινή χρονιά αποτελεί έτος σκληρής προετοιμασίας. Χτίζουμε και επενδύουμε για το μέλλον με τον νέο μέτοχο της εταιρείας και τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας, τους καρπούς των όσων επιδιώκουμε, θα τα δούμε τα επόμενα έτη.»

Τα ανωτέρω δηλώνει στο IW ο διευθύνων σύμβουλος της Eurolife ERB Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, σχολιάζοντας τα πολύ θετικά αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου του 2016 και προσθέτοντας ότι αυτή την περίοδο τη εταιρεία «σπέρνει για να έλθει η ώρα που θα θερίσει».

Διευκρινίζει, δε, ότι η όλη προσπάθεια επικεντρώνεται σε δύο κατευθύνσεις: στον πελάτη, που είναι ο αποδέκτης της στρατηγικής που ακολουθεί η εταιρεία, καθώς και στον συνεργάτη, όπου ο όμιλος επενδύει μεθοδικά.

Για τον λόγο αυτό, εξάλλου, πληροφορίες αναφέρουν ότι η Eurolife ERB αναμένει ένα ακόμη πιο θετικό β΄ εξάμηνο φέτος. «Τα αποτελέσματά μας θα είναι πιο δυνατά από το 2015, αλλά και από το α΄ εξάμηνο του 2016», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι στο διάστημα 1η Ιανουαρίου-30ή Ιουνίου 2016 η Eurolife ERB είχε παραγωγή 211,18 εκατ. ευρώ, καταγράφοντας αύξηση 11,5% έναντι του αντίστοιχου περυσινού διαστήματος, ενώ αυξημένη κατά 8,4% στα 36,37 εκατ. ευρώ ήταν και η ενοποιημένη κερδοφορία της.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*