ΑΧΑ: Προσφορά ασφάλισης κατοικίας σε λιγότερο από 1’

Μερικά δευτερόλεπτα χρειάζονται οι δυνητικοί πελάτες της ΑΧΑ για να λάβουν προσφορά ασφάλισης κατοικίας προσαρμοσμένη στα χαρακτηριστικά τους. Αυτό επιτυγχάνεται με τον νέο διαδραστικό υπολογιστή ασφαλίστρων (https://www.axa.gr/el/residence/home-insurance-calculator/) μέσα από 6 γρήγορες και απλές ερωτήσεις οι οποίες απαντώνται με χρήση εικόνων – χωρίς να απαιτείται από τους πελάτες να γράψουν κάτι.

Η κατοικία αποτελεί για τους περισσότερους Έλληνες το βασικότερο περιουσιακό στοιχείο. Η ΑΧΑ δημιούργησε τον νέο υπολογιστή ασφαλίστρων με σεβασμό στις ανάγκες των πελατών και στον περιορισμένο χρόνο τους με βασική αρχή να μπορούν να λάβουν μια πρώτη προσφορά προσαρμοσμένη στα δεδομένα τους από την οθόνη του κινητού τους και όχι απαραίτητα από κάποιον προσωπικό υπολογιστή.

Η απλότητα της γλώσσας, τα «info-tabs» που συνοδεύουν κάθε πεδίο «χτισίματος» της προσφοράς ασφάλισης κατοικίας, οι ειδικές εικόνες, αποτελούν μερικά από τα χαρακτηριστικά του νέου υπολογιστή, ο οποίος έρχεται να υποστηρίξει ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρόγραμμα, φτιαγμένο να προστατεύει κάθε κατοικία και το περιεχόμενό της με το εξαιρετικά υψηλό επίπεδο υπηρεσιών της ΑΧΑ.

Ενδεικτικά, το πρόγραμμα Home4all προσφέρει:

  • Τεχνική βοήθεια 24 ώρες, 7 ημέρες την εβδομάδα.
  • Δυνατότητα προσθήκης συμπληρωματικών καλύψεων.
  • Αποζημίωση χωρίς να υπολογίζεται η παλαιότητα των αντικειμένων.
  • Οικονομικά ασφάλιστρα.
  • Έκπτωση επιβράβευσης 7,5% σε πιθανό συμβόλαιο αυτοκινήτου που έχουν οι πελάτες στην ΑΧΑ.
  • Αποζημίωση από το 1ο ευρώ για όλες τις καλύψεις με μοναδική εξαίρεση την κάλυψη βραχυκυκλώματος όπου εφαρμόζεται απαλλαγή 150 ευρώ.

Η νέα πνοή που λαμβάνει το Home4all έρχεται σε συνέχεια μιας σειράς ενεργειών που έχουν ήδη υλοποιηθεί για το εν λόγω πρόγραμμα στο πλαίσιο της στρατηγικής της ΑΧΑ να βελτιώνει συνεχώς τις υπηρεσίες της προς πελάτες και συνεργάτες. Στο προηγούμενο διάστημα το Home4all έγινε «ψηφιακό» με τους πελάτες να μπορούν να λαμβάνουν και να διατηρούν τα σχετικά έγγραφά τους ηλεκτρονικά, με παράλληλη αυτοματοποίηση της διαδικασίας ανάληψης κινδύνου και έκδοσης του συμβολαίου. Επιπλέον, το Home4all ακολουθεί τη στρατηγική της εταιρείας για ξεκάθαρη επικοινωνία με τους όρους να αναφέρουν αναλυτικά, τι καλύπτεται και τι όχι.

Οι ήδη υπάρχοντες πελάτες της ΑΧΑ δηλώνουν σε ποσοστό 91% ικανοποιημένοι από τις διαδικασίες προσφορών και αποζημιώσεων της ΑΧΑ. Η νέα υπηρεσία του Home4all, σε συνδυασμό με το εξαιρετικά ανταγωνιστικό αυτό πρόγραμμα, έρχεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τη δέσμευση της εταιρείας να βοηθά τους ασφαλισμένους της να ζουν πιο ξέγνοιαστα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*