Ο γενικός διευθυντής Δ. Ζορμπάς

Συνεταιριστική Ασφαλιστική: Σειρά συναντήσεων με το δίκτυο ανά την Ελλάδα

Σειρά συναντήσεων με το δίκτυό της σε όλη την Ελλάδα πραγματοποίησε η Συνεταιριστική Ασφαλιστική με τίτλο «Ασφάλειες, Εξελίξεις και Προοπτικές». Δύο συναντήσεις με συμμετοχή περισσότερων από 100 συνεργαζόμενων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στην κάθε μία, πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη. Πρωταρχικός σκοπός αυτού του κύκλου συναντήσεων ήταν να επικοινωνήσει η Εταιρία τις καινοτόμες μηχανογραφικές μεθόδους της και τα νέα της προϊόντα στους κλάδους ζωής και γενικών ασφαλειών. Οι συναντήσεις αξιοποιήθηκαν επίσης για να ανταλλάξουν απόψεις οι συνεργάτες με τα στελέχη της  Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής σε θέματα που απασχολούν το δίκτυό της.

DT2

Όλοι οι συνεργάτες της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής, είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να επικοινωνήσουν προσωπικά με τα περισσότερα στελέχη της Εταιρίας που συμμετείχαν στις συναντήσεις και να θέσουν νέους παραγωγικούς στόχους με κύριο άξονα την άριστη ποιότητα και την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών.

Επίσης, τέθηκαν ζητήματα όπως η επαναπιστοποίηση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και η σύγχρονη καινοτόμα λύση που δίνει η Συνεταιριστική Ασφαλιστική στο θέμα, οι νέοι τρόποι πληρωμής των συμβολαίων, που κάνουν την εμφάνισή τους σιγά-σιγά στην Ελλάδα, τα νέα πρωτοποριακά προϊόντα, που είναι διαθέσιμα σ το δίκτυο της Εταιρίας καθώς και πολλά άλλα.

FullSizeRender

Στις εν λόγω ημερίδες καθοριστικής σημασίας ήταν και οι παρεμβάσεις του Γενικού Διευθυντή της Εταιρίας, κου Δημήτρη Ζορμπά, ο οποίος αναφέρθηκε στην στρατηγική ανάπτυξης της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής. Ταυτόχρονα, με την ιδιότητα του μέλους θεσμικών οργάνων του κλάδου, εγχώριων και διεθνών, παρουσίασε στους παριστάμενους τις τελευταίες εξελίξεις στην ελληνική και ευρωπαϊκή ασφαλιστική αγορά. Ο κύριος Ζορμπάς τόνισε ότι «η Συνεταιριστική Ασφαλιστική έχει εξελιχθεί σε μία από τους πιο βασικούς παίχτες της ασφαλιστικής αγοράς, μιας και καταφέρνει να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά, καλύπτοντας με συνέπεια και αξιοπιστία τις ανάγκες του δικτύου της και κατ’ επέκταση των πελατών της.»

Το δίκτυο της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής αποτελείται από 850 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων ασφαλιστικά πρακτορεία, συνεταιριστικές οργανώσεις και συνεταιριστικές τράπεζες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*