Η Mega Brokers SA στο Άμστερνταμ

Η Mega Brokers επιβράβευσε τους συνεργάτες της που διακρίθηκαν παραγωγικά με ένα ταξίδι σε μια από τις ομορφότερες μικρές πόλεις στον κόσμο, το Άμστερνταμ.

2

Tα κανάλια, τα παγκοσμίου φήμης μουσεία και τα ιστορικά αξιοθέατα ενός από τους πιο γραφικούς και δημοφιλείς προορισμούς στην Ευρώπη είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν συνεργάτες και στελέχη της εταιρείας σε ένα 4ημερο ταξίδι.

Η πρώτη ημέρα ξεκίνησε με περιήγηση με πλοιάριο και βόλτα στους υδάτινους δρόμους της πόλης, που είναι χτισμένη πάνω σε 90 νησιά, δίπλα στα κουκλίστικα σπιτάκια του 17ου αιώνα και διασχίζοντας μια από τις 1.400 γέφυρες.

3

Ξεχωριστή στιγμή του ταξιδιού υπήρξε η επίσκεψη στη Χάγη, την έδρα της ολλανδικής Κυβέρνησης, που ακόμα διατηρεί την αρχιτεκτονική μεγαλοπρέπεια του 17ου αιώνα, διά μέσου του πανέμορφου παραλιακού θέρετρου Scheveningen. Παράλληλα οι συμμετέχοντες του ταξιδιού επισκέφτηκαν το εργοστάσιο των γνωστών κεραμικών Royal Delft στην πανέμορφη πόλη Ντελφτ.

Οι εμπειρίες συνεχίστηκαν και τις επόμενες ημέρες με εκδρομή στο βόρειο μέρος της Ολλανδίας, με κατεύθυνση προς τα ψαροχώρια Βόλενταμ και Μάρκεν. Στη διαδρομή συνεργάτες και στελέχη της εταιρείας θαύμασαν αρκετούς από τους 955 ανεμόμυλους της περιοχής αλλά και κατοίκους χωριών με παραδοσιακές ολλανδικές φορεσιές.

1

Το επίσημο αποχαιρετιστήριο δείπνο πραγματοποιήθηκε στο φημισμένο εστιατόριο Van Rijn. H μοντέρνα διακόσμηση και η ατμόσφαιρα με την καλή κουζίνα και το μπαρ του το κατατάσσουν ως ένα από τα κορυφαία σημεία στην πλατεία Rembrandt.

Το ταξίδι ικανοποίησε όλους τους συνεργάτες και έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, την ανακοίνωση του Νέου Διαγωνισμού Πωλήσεων 2016-2017 της Mega Brokers SA, οι νικητές του οποίου θα επισκεφθούν τη συναρπαστική και μοναδική Νορβηγία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*