Οι μεσίτες ασφαλίσεων συναντώνται με την διοίκηση της Εθνικής Ασφαλιστικής

Νέο κύκλο επαφών με συνεργάτες του δικτύου πωλήσεων είχε τη Δευτέρα η διοίκηση της Εθνικής Ασφαλιστικής. Μετά τους συνεργάτες της International Life, με τους οποίους συναντήθηκαν την περασμένη εβδομάδα τα στελέχη της εταιρείας, αυτή τη φορά σειρά είχαν οι μεσίτες ασφαλίσεων.

Στο roof garden κεντρικού ξενοδοχείου της Αθήνας, τα μέλη του ΣΕΜΑ (Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων), αλλά και μεσίτες οι οποίοι δεν έχουν ενταχθεί στο δυναμικό τους Συνδέσμου, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον πρόεδρο της εταιρείας, κ. Χριστόφορο Σαρδελή και τον αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Σταύρο Κωνσταντά, καθώς και με ανώτατα στελέχη της Εθνικής, τις τρέχουσες εξελίξεις στην αγορά, αλλά και το κρίσιμο θέμα που ακούει στο… όνομα International Life.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στοιχεία για το θέμα αυτό δεν διέρρευσαν. Τα σχόλια ήταν μετρημένα και πολύ προσεκτικά, καθότι το όλο ζήτημα παραμένει σε εκκρεμότητα όσο δεν έχει κυλήσει μέχρι τέλους ο χρόνος για την υποβολή τυχόν ενστάσεων, όπως προβλέπει ο νόμος.

Πάντως, η εξέλιξη γύρω από την υπόθεση της International Life επηρεάζει τις εργασίες και των μεσιτών ασφαλίσεων, οπότε σε κάθε περίπτωση η Εθνική Ασφαλιστική είχε προχθές την ευκαιρία να ζητήσει από τους συνεργάτες της να στηρίξουν την παραγωγή της, υπογραμμίζοντας το γεγονός ότι ανέλαβε την πρωτοβουλία να διασφαλίσει τα δικαιώματα και των ασφαλισμένων που ανήκουν στο πελατολόγιων των μεσιτών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*