3Κ Investment Partners: No 1 για άλλη μια φορά

Η 3Κ Investment Partners ΑΕΔΑΚ διακρίθηκε ως η καλύτερη εταιρεία διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της ετήσιας έρευνας που πραγματοποίησε η Extel για το 2015 (Extel Survey 2016) − διάκριση την οποία είχε λάβει η εταιρεία και την προηγούμενη χρονιά (Extel Survey 2015).

Η έρευνα της εταιρείας Extel θεωρείται η μεγαλύτερη έρευνα παγκοσμίως που πραγματοποιείται κάθε χρόνο με τη συμμετοχή επαγγελματιών του επενδυτικού και χρηματοοικονομικού κλάδου από όλον τον κόσμο, οι οποίοι ψηφίζουν με σκοπό την ανάδειξη των καλύτερων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα της παροχής επενδυτικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, καθιστώντας έτσι την Extel Survey την πιο έγκυρη αξιολόγηση των εν λόγω επιχειρήσεων.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, η 3K Investment Partners ΑΕΔΑΚ (πρώην ING ΑΕΔΑΚ), πρώτη για δεύτερη συνεχή χρονιά στην έρευνα της Extel ανάμεσα στις εταιρείες διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων στην Ελλάδα, έχει μια μακρόχρονη και επιτυχημένη πορεία στη διαχείριση αμοιβαίων κεφαλαίων.

Είναι από τις παλαιότερες ΑΕΔΑΚ στην Ελλάδα, που ιδρύθηκε το 1990 και ανήκε μέχρι τον Δεκέμβριο του 2014 στη διεθνή εταιρεία διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων NN Investment Partners (πρώην ING Investment Management). Είναι αντιπρόσωπος της εταιρείας ΝΝ Investment Partners (NNIP), σε σχέση με τους ΟΣΕΚΑ της NNIP με έδρα το Λουξεμβούργο, και συνεργάζεται με την εταιρεία ΝΝ Ελληνική Ανώνυμη Ασφαλιστική Εταιρία Ζωής (NN Hellas).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*