Από το σεμινάριο στην Αθήνα

Σεμινάρια επαναπιστοποίησης διαμεσολαβητών από την Interlife

Σεμινάρια επαναπιστοποίησης για το δίκτυο των συνεργαζόμενων διαμεσολαβητών της διοργάνωσε η Interlife Ασφαλιστική, ως Πιστοποιημένο Κέντρο Εκπαίδευσης από την Εποπτική Αρχή (Τράπεζα της Ελλάδος), αναλαμβάνοντας το σχετικό κόστος και χωρίς καμιά χρέωση για τους συνεργάτες.

ΕΔΡΑ INTERLIFE

Από το σεμινάριο στην έδρα της ασφαλιστικής

Με την τεχνογνωσία, την πολυετή εμπειρία σε θέματα εκπαίδευσης και την κατάλληλη υποδομή, η εταιρεία πραγματοποίησε τα σεμινάρια επαναπιστοποίησης στις 11 και 12 Ιουνίου, ταυτόχρονα στο Αμφιθέατρο της έδρας, στη Θεσσαλονίκη, καθώς και στο Εκπαιδευτικό Κέντρο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αθηνών. Παράλληλα, προκειμένου να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι συνεργάτες, τα σεμινάρια υποστηρίχθηκαν εξ αποστάσεως με σύγχρονη τηλεκπαίδευση σε περιβάλλον webinar στο υποκατάστημα της εταιρείας στη Ρόδο, στο Επιμελητήριο Λάρισας και στο ξενοδοχείο Atrion στο Ηράκλειο της Κρήτης.

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ WEBINAR INTERLIFE

Από το webinar της Λάρισας

Τα σεμινάρια τα παρακολούθησαν 297 συνεργάτες της εταιρείας. Εισηγήτρια για τον τομέα Α στη Θεσσαλονίκη (Προϊόντα τα οποία ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής προωθεί στην αγορά) ήταν η διευθύντρια Παραγωγής της εταιρείας Κατερίνα Ιωαννίδου, ενώ την εισήγηση για τον τομέα Γ στην Αθήνα (Αποτελεσματικές τεχνικές πωλήσεων και επικοινωνίας ) την έκανε η υπεύθυνη Ανάπτυξης Δικτύου Νοτίου Ελλάδος Κατερίνα Καψάλη.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, η Interlife επενδύει στην εκπαίδευση του δικτύου συμβάλλοντας στη συνεχή ανάπτυξη των δεξιοτήτων των διαμεσολαβητών μέσα στο έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον όπου δραστηριοποιούνται.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*