Ποιες εισηγμένες πάνε στη Ν. Υόρκη για συναντήσεις με 60 διεθνή funds

Υψηλόβαθμα στελέχη 23 εισηγμένων εταιρειών ετοιμάζονται να δώσουν το παρών στην Νέα Υόρκη στις 21 & 22 Ιουνίου, στο 5ο Greek Investment Forum που συνδιοργανώνουν και φέτος ο όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών και το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο.

 Εκπρόσωποι εισηγμένων αλλά και χρηματιστηριακών εταιρειών που θα βρεθούν στις ΗΠΑ για τον λόγο αυτό, θα απαντήσουν σε ερωτήματα των ξένων διαχειριστών για τις οικονομικές εγχώριες εξελίξεις αλλά και σε θέματα σχετιζόμενα με τις προοπτικές και τα επενδυτικά σχέδια των εταιρειών.

 Οι εταιρείες που φέτος θα παραβρεθούν στο forum είναι οι: Εθνική Τράπεζα, Alpha Bank ΑΛΦΑ -7,69%, Eurobank, Τραπεζα Πειραιώς, ΟΠΑΠ, Attica Bank, Aegean Airlines, Oμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών, Φουρλής, Γεκ – Τέρνα, Grivalia Properties, Eλληνικά Πετρέλαια, Ιντραλότ, Lamda Development, MIG, Mls Multimedia, Motor Oil, Μυτιληναίος, Μέτκα, Πανγαία, Σαράντης Πλαστικά Θράκης και Τιτάν.

 Ξεπερνούν τους 70 οι ξένοι διαχειριστές οι οποίοι προέρχονται από 60 διαφορετικά funds και έχουν ήδη προγραμματίσει one to one meetings με τους εκπροσώπους των εισηγμένων επιχειρήσεων. Οι συναντήσεις αυτές ανέρχονται ήδη σε 400, αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί περαιτέρω τις επόμενες ημέρες.

Παρόντες στο 5o Greek Investment Forum θα είναι επίσης ο Υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης καθώς και ο πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Χαράλαμπος Γκότσης.

 Φετινοί χορηγοί είναι οι: Αlpha Finance, Eurobank Equities, Euroxx Xρηματιστηριακή, Morgan Stanley, NBG Securities και Πειραιώς Χρηματιστηριακή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*