Mega Brokers: Nέα συνεργασία, με τη Νίνος & Συνεργάτες

Tη νέα της συνεργασία ανακοίνωσε η Mega Brokers, µε το ασφαλιστικό πρακτορείο Νίνος & Συνεργάτες, για την συν-προώθηση ασφαλιστικών εργασιών.

Τα δύο γραφεία, µε πολυετή και επιτυχημένη πορεία στον ασφαλιστικό κλάδο, προσδοκούν µέσω της συνεργασίας αυτής τα μέγιστα θετικά αποτελέσματα σε επίπεδο ποιότητας, αξιοπιστίας και επιλογών.

Στρατηγικοί στόχοι της συνεργασίας είναι η ανάπτυξη, η ενίσχυση του Δικτύου Πωλήσεων και η πρόσβαση των συνεργατών και των πελατών σε ένα μεγάλο εύρος προγραμμάτων, µε σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους, ώστε να προκύπτει ωφέλιµη σχέση και για τα δύο μέρη, συνεργάτη και πελάτη.

Στο πλαίσιο αυτής της συνέργειας, η εταιρεία Νίνος & Συνεργάτες θα συστεγαστεί στα κεντρικά γραφεία της Mega Brokers επί της Λ. Συγγρού 122, όπου θα βρίσκονται και όλες οι διοικητικές υπηρεσίες.

«Πιστεύουµε ολόψυχα ότι η συνεργασία αυτή θα αποτελέσει µια ακόµη επιτυχηµένη επιχειρηµατική κίνηση για την πορεία και εξέλιξη των δυο εταιρειών» αναφέρει στη σχετική της ανακοίνωση η Mega Brokers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*