Allianz Ελλάδος: Επίσημος χορηγός του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Boccia 2016

Επίσημος χορηγός του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Boccia 2016, που διοργάνωσε με επιτυχία η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία ΑμεΑ στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Πυγμαχίας Περιστερίου «Γ. Στεφανόπουλος» από 24 έως 29 Μαΐου 2016, ήταν φέτος η Allianz Ελλάδος.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Boccia, το οποίο διεξάγεται κάθε χρόνο, συμμετέχουν αθλητές και αθλητικά σωματεία από όλη την Ελλάδα. Από τους αγώνες αυτούς προκύπτουν οι αθλητές που θα συμμετάσχουν και θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας σε διεθνείς διοργανώσεις.

Κατά τη διάρκεια του τελικού του πρωταθλήματος την Κυριακή 29 Μαΐου, η διευθύνουσα σύμβουλος της Allianz Ελλάδος Φιλίππα Μιχάλη εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες της προς τους αθλητές για τις στιγμές εθνικής περηφάνιας που προσφέρουν και είχε την τιμή να απονείμει τα μετάλλια σε όσους διακρίθηκαν στα ζευγάρια BC3.

«Η χορηγία του πρωταθλήματος είναι μια ιδιαίτερα σημαντική δράση κοινωνικής εταιρικής ευθύνης για την εταιρεία, καθώς όχι μόνο ενισχύει την προσπάθεια να γίνει το άθλημα του boccia ευρύτερα γνωστό στο ελληνικό κοινό, αλλά κυρίως γιατί στηρίζει μια εξαιρετική ομάδα αθλητών που με αξιοσημείωτη αφοσίωση και σθένος κατακτά σημαντικές διακρίσεις για τη χώρα μας», ανέφερε η Φ. Μιχάλη.

Η Allianz Ελλάδος, στo πλαίσιo της παγκόσμιας στρατηγικής του Ομίλου Allianz, στηρίζει την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή ως επίσημος χορηγός και τους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες με αναπηρία στις προσπάθειές τους. Οι αθλητές της Εθνικής Παραολυμπιακής Ομάδας εντείνουν τις προσπάθειές τους, καθώς βρίσκονται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο Ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας, και η ασφαλιστική βρίσκεται στο πλευρό τους, τους στηρίζει και επιβραβεύει τις επιτυχίες τους.

Παράλληλα, η Allianz Ελλάδος υποστηρίζει από το 2012 τον πρωταθλητή του Boccia και Χρυσό Παραολυμπιονίκη Γρηγόρη Πολυχρονίδη και συμμετέχει σε δράσεις που έχουν στόχο την ενημέρωση του κόσμου για τον Παραολυμπιακό Αθλητισμό αλλά και την προώθηση του Παραολυμπιακού Κινήματος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*