Νέο σεμινάριο EIAS Certified Specialist in Health Insurance

Μετά το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και τις εξαιρετικές κριτικές που έλαβε η διοργάνωση του νέου κύκλου προγραμμάτων επαγγελματικής εκπαίδευσης και ασφαλιστικής εξειδίκευσης, το ΕΙΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το τρίτο κατά σειρά εξειδικευμένο σεμινάριο που διοργανώνει στο πλαίσιο των προγραμμάτων EIAS Certified Specialist.

Ο νέος αυτός κύκλος προγραμμάτων έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις σύγχρονες ανάγκες της ασφαλιστικής αγοράς, προκειμένου να προσφέρει στο ανθρώπινο δυναμικό των ασφαλιστικών επιχειρήσεων τεχνικές ασφαλιστικές γνώσεις και πιστοποιήσεις για την αποτελεσματική άσκηση των εργασιών τους. Αποτελείται από ξεχωριστά εξειδικευμένα σεμινάρια, καθένα από τα οποία οδηγεί σε πιστοποιήσεις επαγγελματικής ασφαλιστικής εξειδίκευσης του ΕΙΑΣ, κατόπιν εξετάσεων, αντίστοιχες με το αντικείμενο του κάθε σεμιναρίου.

Το νέο σεμινάριο EIAS Certified Specialist in Health Insurance είναι διάρκειας 30 εκπαιδευτικών ωρών και θα πραγματοποιηθεί στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος) στις παρακάτω ημερομηνίες:

  • Τρίτη 21 Ιουνίου: 16:00-20:15
  • Πέμπτη 23 Ιουνίου: 16:00-20:15
  • Τετάρτη 29 Ιουνίου: 16:00-20:15
  • Τρίτη 5 Ιουλίου: 16:00-20:15
  • Πέμπτη 7 Ιουλίου: 16:00-20:15
  • Δευτέρα 11 Ιουλίου: 16:00-20:15

Την τελευταία ημέρα του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθούν εξετάσεις διάρκειας 1 ώρας για την πιστοποίηση των γνώσεων των εκπαιδευομένων, ενώ στους επιτυχόντες θα απονεμηθεί Πιστοποιητικό Ασφαλιστικής Εξειδίκευσης στις Ασφαλίσεις Υγείας.

Οι εισηγητές του σεμιναρίου:

  • Γιάννης Βασαλάκης, διευθυντής Underwriting Ασφαλίσεων Ζωής & Υγείας Interamerican (συντονιστής του σεμιναρίου)
  • Παναγιώτης Σκαβάρας, Solution Delivery Director MedNet International
  • Γιάννης Συνειφακούλης, ιατρός − υπεύθυνος Ιατρικής Υπηρεσίας Interamerican
  • Νίκος Μαρκόπουλος, δικηγόρος − Compliance Officer Interamerican

Σκοπός του σεμιναρίου:

  • Η γνώση της αγοράς υγείας καθώς και των τάσεων που διαμορφώνουν το σύγχρονο περιβάλλον ατομικών ασφαλίσεων υγείας
  • Η εξοικείωση με τις αρχές και τη μεθοδολογία όλων των πτυχών που συνθέτουν το business των ασφαλίσεων υγείας
  • Η απόκτηση θεωρητικής επάρκειας και τεχνογνωσίας για την ορθή εκτίμηση των ασφαλιστικών κινδύνων και της διαχείρισης των αποζημιώσεών τους

Το σεμινάριο απευθύνεται σε διοικητικά στελέχη που δραστηριοποιούνται κυρίως στο χώρο του underwriting και των αποζημιώσεων των κλάδων ζωής & υγείας, αλλά και σε όλους όσους επιθυμούν να έχουν πιο εξειδικευμένες γνώσεις των ασφαλίσεων υγείας. Απευθύνεται επίσης και σε ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές όλων των κατηγοριών που δραστηριοποιούνται στους κλάδους ζωής & υγείας και επιθυμούν να εμπλουτίσουν και εμβαθύνουν τις τεχνικές γνώσεις τους στο business των ατομικών ασφαλίσεων Υγείας. Επισημαίνεται ότι η όποια σχετική προϋπηρεσία στους παραπάνω τομείς είναι ουσιαστική για την καλύτερη κατανόηση των θεμάτων που θα αναπτυχθούν.

Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016, ενώ το κόστος συμμετοχής ξεκινά από 290 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες στο αρχείο EIAS CERTIFIED SPECIALIST in HEALTH INSURANCE _Ιούνιος 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*