Best of Belron 2016: Η τεχνογνωσία συναντά την τεχνολογία

Ολοκληρώθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία ο διεθνής διαγωνισμός Best of Belron 2016, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στις 18 και 19 Μαΐου 2016 στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας.

photo9Η ελληνική αποστολή, που φέτος ξεπέρασε κάθε προσδοκία σε συμμετοχές, απαρτιζόταν από πλήθος στελεχών ασφαλιστικών εταιρειών και δημοσιογράφων ειδικού και ασφαλιστικού τύπου. Στη φετινή διοργάνωση παραβρέθηκαν πάνω από 1.500 άτομα από όλες τις χώρες όπου δραστηριοποιείται η Belron, μεταξύ των οποίων παγκόσμιοι παίκτες στην αγορά της αυτοκινητοβιομηχανίας, των κρυστάλλων αυτοκινήτου, των ασφαλιστικών εταιρειών και των εταιρειών leasing.

Ο φετινός Έλληνας διαγωνιζόμενος Πέτρος Κατσουλέρος, υπεύθυνος του καταστήματος Carglass Χαλκίδας, συναγωνίστηκε συναδέλφους του που εκπροσωπούσαν 27 χώρες της Belron τόσο στην τεχνική κατάρτιση σε όλες τις εργασίες, συμπεριλαμβανομένης της παραμετροποίησης κάμερας ADAS, όσο και στην εξυπηρέτηση του πελάτη. Φετινός νικητής ανακηρύχτηκε ο Gary Riebesehl, ο οποίος εργάζεται στην Carglass Αμερικής.

photo5Ο διαγωνισμός πλαισιώθηκε από το διεθνές συνέδριο με θέμα «Profiting from Technology», όπου συμμετείχαν παγκοσμίου φήμης ομιλητές, όπως οι: Bryan Reimer, Associate Director από το MIT, Jon McNeill, Global Sales & Service President από την Tesla Motors, και ο Futurologist Magnus Lindkvist. Παράλληλα ομιλίες πραγματοποιήθηκαν από την Google, τη McKinsey και την Bosch για θέματα αιχμής γύρω από την τεχνολογία των σύγχρονων οχημάτων.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, διοργανώσεις όπως ο διαγωνισμός Best of Belron «αναδεικνύουν την τεχνική υπεροχή και εξειδίκευση της Carglass, πρωταρχικός στόχος της οποίας είναι η ασφάλεια του πελάτη».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*