Επεκτείνεται η συνεργασία Doctor Care-Mondial Assistance για ασφαλισμένους της Allianz

Μετά την επιτυχημένη πρόσφατη συνεργασία της Πρότυπης Μονάδας Φροντίδας Υγείας Doctor Care με την ασφαλιστική εταιρεία Mondial Assistance, η συνεργασία επεκτείνεται και στους Έλληνες ασφαλισμένους του Ομίλου Allianz Global Assistance International.

To Doctor Care προσφέρει ήδη τις υπηρεσίες του ως ειδικό συμβεβλημένο πολυϊατρείο στα εκατομμύρια πελατών της Mondial Assistance, που για περισσότερο από μισό αιώνα παρέχει ταξιδιωτική ασφάλιση και φροντίδα σε όλο τον κόσμο. Η στρατηγικής σημασίας συνεργασία επεκτείνεται τώρα και στους ασφαλισμένους του Ομίλου Allianz Global Assistance International, προκειμένου να απολαμβάνουν τα προνόμια και τις υπηρεσίες του πολυϊατρείου Doctor Care.

Στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας, οι Έλληνες ασφαλισμένοι της Allianz Global Assistance International θα έχουν, μεταξύ άλλων, απευθείας κάλυψη στην παροχή Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και παροχές προστιθέμενης αξίας στο Doctor Care, το οποίο λειτουργεί Δευτέρα-Παρασκευή 7:30-21:00 και Σάββατο 9:00-15:00.

Οι ασφαλισμένοι της Allianz Global Assistance International μπορούν να καλούν για ραντεβού όλο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, στο συντονιστικό κέντρο της Mondial ή στο τηλεφωνικό κέντρο του Doctor Care, 2315.555.555, e-mail: contact@doctorcare.gr.

Η πρόσβαση στο Doctor Care είναι ιδιαίτερα εύκολη, καθώς βρίσκεται Κουντουριώτου 7 & Παγγαίου 1, έναντι του λιμένος της Θεσσαλονίκης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*