Το Doctor Care συνεργάζεται με την ΑΤΕ Ασφαλιστική

Η Πρότυπη Μονάδα Φροντίδας Πρωτοβάθμιας Υγείας Doctor Care ξεκινά επίσημη συνεργασία με την ΑΤΕ Ασφαλιστική ως ειδικό συμβεβλημένο πολυϊατρείο. Η σύμβαση προβλέπει την απευθείας κάλυψη προασφαλιστικού ελέγχου για τους ενδιαφερόμενους να ασφαλιστούν στην ΑΤΕ Ασφαλιστική, προνομιακό τιμοκατάλογο και παροχές προστιθέμενης αξίας στο Doctor Care για όλους τους ασφαλισμένους της εταιρείας.

Η συνεργασία της ΑΤΕ Ασφαλιστικής με το Doctor Care, το μεγαλύτερο πολυϊατρείο των Βαλκανίων, εντάσσεται στη φιλοσοφία της «Δυναμικά μαζί, κοντά σας ό,τι κι αν τύχει» και στη σειρά συμφωνιών στρατηγικής σημασίας με κορυφαίους φορείς υγείας προκειμένου να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες για τους ασφαλισμένους της.

Όπως τονίζει σε σχετική δήλωση ο πρόεδρος του Doctor Care Κωνσταντίνος Τζουτζουράκης, «Η συμφωνία με την ΑΤΕ Ασφαλιστική, μια εκ των κορυφαίων ασφαλιστικών εταιρειών της χώρας μας, εναρμονίζεται πλήρως με τη στρατηγική του Doctor Care για την παροχή προστιθέμενης αξίας υπηρεσιών σε μια πλήρως καθετοποιημένη μονάδα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, σε προνομιακές τιμές, για όλους τους πολίτες. Η συνεργασία αυτή, που θεμελιώνει την αμοιβαιότητα και την εμπιστοσύνη μεταξύ των δύο οργανισμών, δημιουργεί πολύ σημαντικές προοπτικές και ευκαιρίες ανάπτυξης, διότι έχει ως κοινό τόπο την προσφορά προς τον άνθρωπο. Στο επόμενο διάστημα, θα έχουμε τη δυνατότητα να μετουσιώσουμε την κοινή μας φιλοσοφία σε νέες υπηρεσίες και προϊόντα υγείας, τα οποία θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε σύγχρονου ανθρώπου».

Οι ασφαλισμένοι της ΑΤΕ Ασφαλιστικής μπορούν πλέον να αξιοποιούν τα προνόμια και τις υπηρεσίες υγείας που παρέχουν οι 70 κορυφαίοι ιατροί όλων των ειδικοτήτων, το εξειδικευμένο νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό στις εξοπλισμένες με μηχανήματα τεχνολογίας αιχμής κτιριακές εγκαταστάσεις του Doctor Care.

Το 1.700 τ.μ. πολυϊατρείο λειτουργεί Δευτέρα-Παρασκευή 7:30-21:00 και Σάββατο 9:00-15:00. Η ενεργοποίηση της συνεργασίας επιτρέπει στους ασφαλισμένους της ΑΤΕ Ασφαλιστικής να έχουν άμεση και συνεχή πρόσβαση στις ολοκληρωμένες υπηρεσίες του Doctor Care καλώντας όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, στην Ανοιχτή Γραμμή Υγείας, στα τηλέφωνα 210.62.88077 (από κινητό) και 801.11.41051 (από σταθερό) ή στο τηλεφωνικό κέντρο του Doctor Care 2315.555.555 (e-mail: contact@doctorcare.gr).

Παράλληλα, η μετάβαση των πελατών της ΑΤΕ Ασφαλιστικής στο Doctor Care είναι ιδιαίτερα εύκολη, καθώς βρίσκεται στη Ναύαρχου Κουντουριώτου & Παγγαίου 1, σε κομβικό σημείο της Θεσσαλονίκης, έναντι του λιμένα, ενώ πλησίον υπάρχουν χώροι στάθμευσης 400 περίπου θέσεων.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*