Η διευθύνουσα σύμβουλος της DAS Hellas Ν. Σταυρογιάννη

DAS: Personal Brading  «Aναδεικνύοντας τον ηγέτη μέσα μας»

Σε μία άκρως επιτυχημένη από πλευράς προσέλευσης και ενδιαφέροντος εκδήλωση της DAS , στην οποία έδωσαν παρουσία πολλά στελέχη τη αγοράς και ιδιαίτερα της Interamerican με την οποία η DAS έχει στρατηγική συνεργασία,  παρουσιάστηκε η διαδικασία του Personal Branding , δηλαδή η  ανάδειξη του προσωπικού ηγέτη που κάθε στέλεχος και κάθε άνθρωπος κρύβει μέσα του. Εισηγητής στην εκδήλωση ήταν ο κ. Γιάννης Κουτσουμάρης.

Νάντια Σταυρογιάννη

Την προώθηση και ανάπτυξη των προϊόντων νομικής προστασίας μέσα από την διεύρυνση του πελατολογίου των συνεργατών της DAS έθεσε ως στόχο η Διευθύνουσα Σύμβουλος της DAS Hellas Νάντια Σταυρογιάννη.  Μεταξύ των άλλων στην ομιλία της κατά την έναρξη της  ζήτησε να αξιοποιηθούν οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται για την προώθηση των προϊόντων νομικής προστασίας ώστε να γίνουν γνωστά σε κάθε οικογένεια. Συγκεκριμένα είπε « έτσι θα πετύχουμε έναν ακόμα στόχο.Θα κάνουμε γνωστά τα προϊόντα σε κάθε οικογένεια», συμπληρώνοντας ότι «η τύχη επιβραβεύει τους τολμηρούς».

Τοποθετήσεις

Πριν την παρουσίαση , την εισαγωγή έκανε ο  Διευθυντής Πωλήσεων της DAS  Γ. Τάσσης  o  οποίος αναφέρθηκε  και στην έμπρακτη εφαρμογή του personal branding στις ασφαλιστικές πωλήσεις.  Ακολούθησε η  ομιλία του κ. Γ. Κώτσαλου της Interamerican  που αναφέρθηκε στην προσωπική αξία στην πώληση ενώ ο πρόεδρος της Mega Brokers και πρόεδρος  του Ε.Ε.Α  Γ. Χατζηθεοδοσίου  στην ομιλία του εστίασε στο γεγονός ότι για μία ακόμη φορά η DAS αισιοδοξεί και πρωτοτυπεί.  “Ο κλάδος πρέπει να βγει δυναμικά προς τα έξω. Το οικονομικό περιβάλλον τον ευνοεί” τόνισε. «Ανάπτυξη στην οικονομία δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς την ανάπτυξη της  ιδιωτικής ασφάλισης  και η ιδιωτική ασφάλιση θα πρέπει να γίνει πρόταση διεξόδου από την κρίση.”

O κ. Νικόλαος Κανελλόπουλος, Γενικός Γραμματέας του νέου θεσμού επίλυσης διαφορών , του Ο.Π.Ε.Μ.Ε.Δ.  στον οποίο συμμετέχει και η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος , τόνισε ότι ο οργανισμός προσφέρει  ένα διαφορετικό τρόπο επίλυσης διαφορών και στον τρόπο διαχείρισης μίας σύγκρουσης.  Ο Γενικός Διευθυντής του ΕΙΑΣ , Γιάννης Παπακωνσταντίνου τόνισε ό τι  η εκπαίδευση είναι μονόδρομος ενόψει των Solvency II και αναφέρθηκε στην οδηγία IDD η οποία αναμένεται να εισαχθεί στο τέλος 2017 στην ελληνική νομοθεσία.  Τέλος προέβλεψε ότι θα υπάρξουν νέες συνεργασίες στον ασφαλιστικό κλάδο και ότι ο  ΕΙΑΣ θα δώσει πολλά σεμινάρια και κύκλου εκπαίδευσης σε θέματα Αντασφάλισης, Cyber Risk,  Eσωτερικού Ελέγχου και άλλα επίκαιρα θέματα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*