Πατούλης: «Θα μας χώσουν όλους κάτω από τη γη»

Να παραιτηθεί καλεί για μία ακόμη φορά το πολιτικό δίδυμο της Αριστοτέλους ο Ιατρικός Σύλλογος Αθήνας (ΙΣΑ), με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις Πολάκη σχετικά με το παράλληλο πρόγραμμα και τα ΜΜΕ, καθώς και την τοποθέτηση Ξανθού από τα έδρανα της Βουλής για τις αντιδράσεις που προκάλεσε.

«Τα όσα ανέφερε ο κ. Πολάκης στην προχθεσινή ομιλία του στο Μαρούσι, παρουσιάζοντας το παράλληλο πρόγραμμα της σημερινής Κυβέρνησης για τον τομέα της υγείας, αποκαλύπτουν το πραγματικό κυβερνητικό σχέδιο για την υγεία των Ελλήνων: Θα χώσουμε κάτω από τη γη όλους όσους διαφωνούν μαζί μας» αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γιώργος Πατούλης. «Μετά τις απαράδεκτες δηλώσεις του κ. Πολάκη και την κάλυψη που του παρείχε στη Βουλή ο προϊστάμενος υπουργός του, δυστυχώς αποδεικνύεται ότι δεν είναι μόνον ανεπαρκείς, αλλά στερούνται και του κατάλληλου ήθους για να παραμείνουν κι άλλο στη θέση αυτή»προσθέτει.

Ο ΙΣΑ έχει στηλιτεύσει πολλές φορές στο παρελθόν την ασκούμενη πολιτική στην Υγεία (εδώ, εδώ κι εδώ).

Όπως εκτιμά ο κ. Πατούλης, «Αποδεικνύουν με τη συμπεριφορά τους ότι το κύριο πρόβλημα της χώρας μας σήμερα δεν είναι η οικονομική κρίση, αλλά η κρίση αξιών. Στην πατρίδα μας, στον επιστημονικό – ιατρικό κόσμο της χώρας αλλά και στους πολίτες αξίζει μια καλύτερη ηγεσία στο Υπουργείο Υγείας».

Πηγή: virus.com.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*