Ρεκόρ συμμετοχών στα συνέδρια του IFAAcademy − Νέο webinar risk management από 13/4

Μετά την πρωτοφανή επιτυχία, με πάνω από 1.000 συμμετοχές ασφαλιστικών συμβούλων, που σημείωσε στην Αθήνα η παρουσίαση του προγράμματος Individual Risk Management Architect – IRMA από τον εκπαιδευτικό οργανισμό IFAAcademy, αντίστοιχες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στα Χανιά και στη Θεσσαλονίκη, αλλά και για πολυπληθείς ομάδες ασφαλιστικών συμβούλων εταιρειών και σχημάτων, με τις συμμετοχές στα συνέδρια και στις παρουσιάσεις να ξεπερνούν τα 2.500 άτομα.

Τόσο η αίθουσα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Χανίων όσο και η κεντρική αίθουσα του ξενοδοχείου ΜΕΤ στη Θεσσαλονίκη κατακλύστηκαν από εκατοντάδες διαμεσολαβούντες και μέσα από την έντονη αλληλεπίδραση του κοινού με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του IFAΑcademy Παναγιώτη Λελεδάκη, γέμισαν από ενθουσιασμό, αισιοδοξία, ιδέες και στρατηγική για μια νέα εποχή στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση.

Το συνέδριο στην πόλη των Χανίων έγινε σε συνεργασία με τον σύνδεσμο διαμεσολαβούντων Xανίων ΣΑΔΧ υπό την αιγίδα του ΕΕΧ και την εκδήλωση άνοιξαν με χαιρετισμό ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Γιαννης Μαργαρώνης, ο πρόεδρος του συνδέσμου Γιάννης Σκιτζής και ο γενικός γραμματέας Χρήστος Σκουλουδάκης.

Στη Θεσσαλονίκη το συνέδριο έγινε επίσης υπό την αιγίδα του τοπικού επιμελητηρίου και την εκδήλωση άνοιξαν με χαιρετισμό ο Κώστας Λάσκος, πρόεδρος της επιτροπής για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση του επιμελητηρίου, και ο Νικος Κεχαγιάογλου εκ μέρους της Brokers Union, χορηγού της εκδήλωσης.

Ιδιωτική Ασφάλιση, Ασφαλιστική Αγορά, Underwriter και insurance EEA ήταν οι χορηγοί επικοινωνίας σε όλες τις εκδηλώσεις.

Ο κ. Λελεδάκης αιχμαλώτισε το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων, καθώς εκτός από πολλές χρήσιμες πληροφορίες, ιδέες και έρευνες του IFAAcademy παρουσίασε την επαναστατική για την ασφαλιστική συμβουλευτική εφαρμογή IRMA (Individual Risk Management Architect), το πρώτο ελληνικό cloud based λογισμικό διαχείρισης ασφαλιστικών κινδύνων, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στον ασφαλιστικό σύμβουλο να εντοπίσει όλους τους κινδύνους που απειλούν τον σύγχρονο πολίτη και για πρώτη φορά στα ελληνικά δεδομένα να μετρήσει την ένταση των κινδύνων επιστημονικά, εφαρμόζοντας τις βασικές αρχές του Risk Management.

Αποτέλεσμα, να μπορεί να παρέχει αυτοματοποιημένα μια ψηφιακή μελέτη, η οποία προτεραιοποιεί και ποσοτικοποιεί τους κινδύνους που απειλούν το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο του: την ικανότητά παραγωγής εισοδήματος, ενώ με ειδικά calculators υπολογίζονται με ακρίβεια και επιστημονικά τα απαιτούμενα ποσά ασφάλισης.

Με επίσης απλό πλην όμως επιστημονικό τρόπο το λογισμικό αποτυπώνει την έκθεση του πολίτη στον κίνδυνο (risk profiling) και τον δικό του προσωπικό χάρτη κινδύνων, ώστε να έχει όλες τις πληροφορίες που απαιτούνται και σε συνεργασία με τον ασφαλιστικό του σύμβουλο να μπορεί να πάρει σωστές αποφάσεις για τον σχεδιασμό διαχείρισης των κινδύνων και των αναγκών του. Παράλληλα, μέσα από την εφαρμογή δίνεται πρόσβαση στο πόρισμα μιας τεράστιας έρευνας που πραγματοποίησε το IFAAcademy γύρω από τις παροχές της κοινωνικής ασφάλισης, καλύπτοντας όλες τις ασφαλιστικές ανάγκες του πολίτη.

Στόχος του IFAAcademy, η αναγωγή της ασφαλιστικής και χρηματοοικονομικής συμβουλευτικής σε επίπεδο τέχνης και του ασφαλιστικού συμβούλου σε επιστήμονα, που μπορεί και πρέπει να γίνει «αρχιτέκτονας» μιας ασφαλέστερης κοινωνίας.

Το IFAAcademy διδάσκει τη νέα αυτή μεθοδολογία διαχείρισης κινδύνων και ανάλυσης ασφαλιστικών αναγκών στο πλαίσιο ενός 9μηνου Professional Diploma, όπου η θεματολογία αγγίζει την επιστημονική και επιχειρηματική ανάπτυξη του ασφαλιστικού συμβούλου στη σύγχρονη εποχή, αναβαθμίζοντας τις ικανότητές του σε όλα τα πεδία δραστηριότητας, με τους εξής στόχους:

  • αύξηση της παραγωγικότητας και των εισοδημάτων του τουλάχιστον κατά 25%
  • αποτελεσματική επίλυση της πρόκλησης της εξέυρεσης πελατών και σε ποσότητα και σε ποιότητα με πρωτοποριακές μεθόδους
  • είσοδο στην αγορά των υψηλών εισοδημάτων
  • αναγνώριση της επιστημονικής συμβουλευτικής του από τον πολίτη και αποτελεσματικό personal branding
  • κατακόρυφη αύξηση της ικανοποίησης από την καριέρα του, επιδιώκοντας τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα με τον ελάχιστο δυνατό κόπο και τη μέγιστη δυνατή ευχαρίστηση.

Η εκπαίδευση των διαμεσολαβούντων στην πρωτοποριακή αυτή εφαρμογή θα γίνεται μέσω πλατφόρμας e-learning. O σπουδαστής θα έχει πρόσβαση σε «ζωντανή» (live) αίθουσα διδασκαλίας, χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθεί από τον χώρο του, δυνατότητα ψηφιακής επανάληψης των μαθημάτων, forum υποστήριξης και πολλές άλλες καινοτόμες παροχές, μέσα από μια πρωτοποριακή πλατφόρμα εκπαίδευσης κι ένα αντίστοιχο σπουδαστικό μοντέλο.

Οι εγγραφές στον κύκλο σπουδών μπορούν να πραγματοποιηθούν μέχρι τις 10 Απριλίου, ενώ ημερομηνία έναρξης ορίστηκε η 13η Απριλίου 2016.

Όσοι ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του IFAAcademy μπορούν να επισκεφθούν το site: www.ifaacademy.eu ή να επικοινωνήσουν στο mail: info@ifaacademy.eu και στο τηλέφωνο: 2117808494.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*