Η Euroins συνάπτει συνεργασία με τον Όμιλο Φαραντούρη

Στο πλαίσιο της στρατηγικής ανάπτυξής της, η Euroins και η αποκλειστική της εκπρόσωπος στην ελληνική ασφαλιστική αγορά Global Insurance Group προετοιμάζουν το έδαφος για τη διείσδυση της εταιρείας σε νέους κλάδους, πέραν του αυτοκινήτου. Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η εταιρεία, η παρούσα τάση της εποχής απεικονίζει τον ανταγωνισμό να εστιάζει αφενός μεν στις εξαγορές και στις συγχωνεύσεις, ως ύστατη προσπάθεια επιβίωσης, αφετέρου στη μεσίτευση εκπροσώπησης νέων εταιρειών με υποσχόμενο μειωμένο ασφάλιστρο, προκαλώντας επιπροσθέτως άμεση μείωση του εισοδήματος των διαμεσολαβούντων.

Παροδικές εργασίες με εξαιρετικά μειωμένο ασφάλιστρο είναι ο νέος κίνδυνος που θα αντιμετωπίσουν το επόμενο διάστημα οι διαμεσολαβητές, προειδοποιεί η Euroins, η οποία, αντίθετα με το ρεύμα, αναπτύσσει τη δραστηριότητά της σε νέους κλάδους, επιλέγοντας τους ασφαλιστικούς ηγέτες και τους επαγγελματίες διαμεσολαβητές μαζί με τους οποίους θα πορευθούν στη νέα εποχή.

Ένας εκ των ηγετών αυτών είναι ο Όμιλος Φαραντούρη, με επικεφαλής τον Δημήτριο Φαραντούρη και περισσότερους από 80 ασφαλιστικούς συμβούλους, άρτια καταρτισμένους σε όλους τους κλάδους. Ο ίδιος ο κ. Φαραντούρης διαθέτει μακρά εμπειρία στον χώρο και συνεχείς βραβεύσεις στο ενεργητικό του, ενώ πριν από την ίδρυση του ομίλου εργάστηκε επί σειρά ετών στο «πανεπιστήμιο» –όπως αποκαλείται από πολλούς– της Interamerican. Οι ηγέτες της ασφαλιστικής αγοράς θα κατέχουν τον ενεργό ρόλο σε αυτή τη δραστηριότητα, καθώς επίσης στην από κοινού δημιουργία και προώθηση νέων προϊόντων και υπηρεσιών.

Η Global Insurance Group και η Euroins πιστεύουν πως «ο διαμεσολαβητής είναι θεσμός» και συνεχίζουν να στηρίζονται αποκλειστικά στα παραδοσιακά κανάλια διανομής της ασφαλιστικής αγοράς όχι μόνο στον κλάδο αυτοκινήτου, αλλά και για την ανάπτυξη των νέων κλάδων, «νοοτροπία που θα συνεχίσει να υφίσταται στο διηνεκές».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*