Σεμινάριο ΕΙΑΣ: Leadership Training for Managers

Ένα νέο σεμινάριο 15 ωρών, που λαμβάνει υπόψη τις ανάγκες της αγοράς υπό το πρίσμα των σημερινών συνθηκών, αλλά και τις επιθυμίες, τις δυνατότητες και το πάθος των σύγχρονων στελεχών για μια αξιόλογη καριέρα ή ενδυνάμωση της θέσης τους, διοργανώνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το ΕΙΑΣ.

Το πρόγραμμα «Leadership Training for Managers» έχει πραγματοποιηθεί αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια στο εξωτερικό και κυρίως στην αγορά των ΗΠΑ, όπου είναι ιδιαίτερα δημοφιλές. Στοχεύει στη δημιουργία στελεχών που θα ξεχωρίζουν για τον επαγγελματισμό, τη γνώση και την αποτελεσματικότητά τους σε κρίσιμους τομείς, όπως η δημιουργία υγιούς χαρτοφυλακίου, η διατήρησή του, η εφαρμογή καινοτόμων μεθόδων για την περαιτέρω ανάπτυξή του και η παροχή υψηλού επιπέδου customer service.

Σε κάθε αυτόνομη ενότητα, η οποία λειτουργεί με τη μορφή workshop, οι συμμετέχοντες εστιάζονται σε πρακτικά θέματα και εφαρμογές, που αφορούν συγκεκριμένες δεξιότητες τις οποίες πρέπει να διαθέτει ο επικεφαλής ομάδας.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να προετοιμαστούν κατάλληλα οι managers για να αξιοποιήσουν τη γνώση, τις τεχνικές και την εμπειρία που θα πάρουν από την εκπαιδευτική διαδικασία, ώστε να βελτιώσουν το επίπεδο λειτουργίας, αποτελεσματικότητας, λήψης αποφάσεων και διαχείρισης ανθρώπινων και οικονομικών πόρων.

Το σεμινάριο, με εισηγητή τον σύμβουλο εκπαίδευσης Σωτήρη Κλήμη, θα πραγματοποιηθεί στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος) στις παρακάτω ημερομηνίες και ώρες:

  • Τετάρτη 13 Απριλίου, 15.30-19.45
  • Παρασκευή 15 Απριλίου, 15.30-19.45
  • Τετάρτη 20 Απριλίου, 15.30-19.45

 Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τετάρτη 6 Απριλίου 2016.

Περισσότερες πληροφορίες και αίτηση συμμετοχής στο αρχείο LEADERSHIP TRAINING FOR MANAGERS 13, 15 & 20.4.2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*