Από την Εθνική του Π. Γιαννάκη… στην Εθνική ομάδα του Χ. Χρυσολόγου

 

[starbox]

 

Έχοντας την πλήρη στήριξη της διοίκησης της Εθνικής Ασφαλιστικής, το εχέγγυο της αγαστής συνεργασίας των ανθρώπων της και τη δυναμική που απορρέει από την εμπιστοσύνη που έχει δείξει στους νέους επαγγελματίες, η Επιθεώρηση Χ. Χρυσολόγου, πέτυχε εξαιρετικά αποτελέσματα το χρόνο που πέρασε και δημιούργησε τις προϋποθέσεις, για να ενισχύσει περαιτέρω τη θέση της στην αγορά.

Τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και τα βήματα που σχεδιάζει για το 2016 παρουσίασε ο κ. Χ. Χρυσολόγου στην εκδήλωση βράβευσης των συνεργατών του, που πραγματοποίησε χτες “Αυτή είναι η ομάδα μας” στο Metropolitan, παρουσία ανθρώπων της διοίκησης της Εθνικής Ασφαλιστικής και συνεργατών με προσκεκλημένο ομιλητή τον πρωταγωνιστή της ελληνικής καλαθοσφαίρισης, Παναγιώτη Γιαννάκη.

Σε μία μεστή από κόσμο αίθουσα με κεντρικό μήνυμα ότι η επίτευξη των στόχων έρχεται μέσα από την ομαδικότητα, τη σύμπνοια και την ισχυρή βούληση  ο Π. Γιαννάκης, έδωσε «πάσα» στους ανθρώπους της Εθνικής, το διευθύνοντα σύμβουλο, κ. Σ. Κωνσταντά, το γενικό διευθυντή, κ. Γ. Ζαφείρη, το γενικό διευθυντή, κ.  Η. Δασκαλόπουλο, το διευθυντή πωλήσεων, κ. Ν. Στρατηγάκη και το διευθυντή υποστήριξης Εταιρικού Δικτύου, κ.  Κ. Κουγιουμτζή, να μιλήσουν -για την δική τους εθνική ομάδα- τα προϊοντικά εργαλεία, που παρέχει η ασφαλιστική στους συνεργάτες της και τη στενή συνεργασία με το agency, που έχουν αποτελέσει καθοριστικά στοιχεία για την ηγετική της θέση στην ελληνική αγορά.

xrisologou

Χ. Χρυσολόγου

 

Χ. Χρυσολόγου: Στόχος τα 3,4 εκατ. στις παραδόσεις ζωής και αύξηση 50% στο αυτοκίνητο

 

Στην ανανέωση της σχέσης εμπιστοσύνης με την Εθνική Ασφαλιστική και τους ασφαλισμένους αναφέρθηκε ο επικεφαλής της Επιθεώρησης κ. Χ. Χρυσολόγου, αναφέροντας ότι σε μία δύσκολη χρονιά η Επιθεώρηση κατέγραψε άνοδο της τάξεως του 7,2% στις παραδόσεις του κλάδου ζωής και 8,7% αύξηση στα εισπραχθέντα ασφάλιστρα. Σημαντικό ρόλο στα αποτελέσματα της έπαιξε το γεγονός ότι έδωσε βήμα σε νέους ανθρώπους, «στρατολογώντας» το χρόνο που πέρασε 37 επαγγελματίες και με τους έξι από αυτούς να εντάσσονται στους εικοσι – πέντε νέους ασφαλιστές που διακρίθηκαν για τα αποτελέσματα τους στην εταιρεία. Το 2016 στη στοχοθεσία της επιθεώρησης είναι να φτάσει τις παραδόσεις ζωής στα 3,4 εκατ. και να αυξήσει το χαρτοφυλάκιο του κλάδου αυτοκινήτου κατά 50%. Κάνουμε μικρά βήματα που φιλοδοξούμε να γίνουν στη συνέχεια άλματα, ανέφερε ο κ. Χρυσολόγου, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στη συμβολή του κ. Στρατηγάκη και του κ. Κουγιουμτζή και γενικότερα της διοίκησης της Εθνικής Ασφαλιστικής.

 

Π. Γιαννάκης: Νικήστε το «ανθρωπάκι» μέσα σας

 

Giannakis_2Να νικήσουν τις αναστολές που υφέρπουν μέσα μας και να προσηλωθούν στους στόχους τους παρότρυνε τους παρευρισκόμενους ο Π. Γιαννάκης. «Όλοι κρύβουμε μέσα μας ένα ανθρωπάκι, που μας οδηγεί στην αναβλητικότητα και όσο το αφήνουμε μεγαλώνει στο τέλος καταλήγει να γίνεται ο εαυτός μας». Μέσα από τη συνεργασία, την εργατικότητα, την προπόνηση και την ισχυρή θέληση όλα είναι εφικτά ανέφερε ο μπασκεμπολίστας.

 

 

 

 

Σ. Κωνσταντάς: Ρεκόρ κερδοφορίας για πέμπτη συνεχή χρονιά

 

Στην αύξηση της παραγωγής που πέτυχε το agency, τη θετική πορεία της Εθνικής Ασφαλιστικής και τις κινήσεις της Εθνικής Ασφαλιστικής για τη διασφάλιση των συνεργατών της και των ασφαλισμένων της αναφέρθηκε ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος, κ. Σ. Κωνσταντάς. «Η εταιρεία πήγε πολύ καλά σε όλα τα μεγέθη, έκανε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά ρεκόρ κερδοφορίας. Τα αποτελέσματα της θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες μέρες…Είμαι δίπλα σας και είμαι αισιόδοξος για την Εθνική».

 

IMG_20160308_200117_omadiki

Η. Δασκαλόπουλος: Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα στο αυτοκίνητο, την υγεία και τη σύνταξη

 

Στο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που προσδίδουν στους συνεργάτες της ασφαλιστικές τα προγράμματα στον κλάδο αυτοκινήτου, στην υγεία και τη σύνταξη αναφέρθηκε ο κ. Δασκαλόπουλος. Ειδικότερα αναφέρθηκε στο τιμολόγιο του κλάδου αυτοκινήτου, τις καινοτόμες υπηρεσίες στον κλάδο ζωής, το πρόγραμμα full, καθώς και τα συνταξιοδοτικά προγράμματα με εγγυήσεις, που ήταν τα μόνα τα οποία δεν επηρεάστηκαν από τους περιορισμούς στις κινήσεις κεφαλαίου.

 

Γ. Ζαφείρης: Οι πρωταθλητές γεννιούνται μέσα από τις δυσκολίες

 

«Οι πρωταθλητές γεννιούνται μέσα από τις δυσκολίες. Κι αυτό θέλουμε για την Εθνική Ασφαλιστική». Αυτό ανέφερε με εφαλτήριο την ομιλία του Π. Γιαννάκη, ο γενικός διευθυντής της Εθνικής Ασφαλιστικής,  επισημαίνοντας ότι «όλα είναι εφικτά, θέστε στόχους και μπορεί να τους πετύχετε…Υπάρχει μία εταιρεία που νοιάζεται για εσάς».

Μιλώντας για τις υπηρεσίες που παρέχει η Εθνική έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στα εγγυημένα συνταξιοδοτικά προγράμματα, τα προϊόντα νέας γενιάς όπως το πρόγραμμα full, τα ισόβια νοσοκομειακά προγράμματα και τις καινοτομίες στον κλάδο αυτοκινήτου.  Τέλος ανέφερε ότι το 2016 η εταιρεία στοχεύει η νέα παραγωγή   ζωής να φτάσει τα 50 εκατ.

 

 

 

Ν. Στρατηγάκης: Καθοριστική η συμβολή του agency στην παραγωγή της Εθνικής Ασφαλιστικής

 

Στην καθοριστική συμβολή του agency στην παραγωγή της Εθνικής Ασφαλιστικής, αλλά και την αύξηση μεγεθών καθώς και την ανάδειξη νέων manager μέσα από την Επιθεώρηση του Χ. Χρυσολόγου, αναφέρθηκε ο κ. Στρατηγάκης. Αυξήσατε τα μεγέθη σας και καταφέρατε να αναδείξατε και τους νέους ανθρώπους της εταιρείας. Ελπίζω το 2016 να είναι η χρονιά τους… Μέσα στη χρονιά της κρίσης συμβάλατε καθοριστικά στο να πετύχουμε παραγωγή πάνω από 25 εκατ.».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*